Boldog Újévet!

Minden kedves Olvasónknak és Segítőnknek Boldog Újévet kívánunk!

Mindenféle magvas gondolatok helyett előbb jöjjön némi visszatekintés az elmúlt évre, évekre, számokban. Az évszám melletti szám egyedi látogatószámot jelöl, tehát mindenkit csak egyszer számol a rendszer naponta. Ez egy remekül összehasonlítható adat, hiszen minden évet ugyanúgy mér a kezdetektől. Gyakorlatilag ennyi olvasója van a lapnak évente. A számokat még mindig nem kozmetikázom.

2011. évben 8574 egyedi látogató

2012. évben 28354 egyedi látogató

2013. évben 48274 egyedi látogató

2014. évben 67971 egyedi látogató

Mint látható, minden évben szűk 20000-el lett több.

2015. évben 111669 egyedi látogató.

Az előző évhez képest 43698-al több.  Ha úgy jobban tetszik, több mint 64%-al nőtt a látogatószám az előző évhez képest. Nem találok szavakat. Köszönöm a mindenkinek, hogy megtisztelte a munkámat, munkánkat, amit önzetlenül, társadalmi munkában végzünk a lakosság szolgálatában. Úgy gondolom, nem csak az Új Esztendő tiszteletére kortyolhatok most pezsgőt, van mit ünnepelni!

Vannak terveim, terveink arra nézve, hogy ezzel az olvasószámmal hogyan tudjuk még jobban szolgálni a várost. Remélem, hogy az égiek és minden felettünk álló hatalmasság engedi, hogy véghezvigyük!

BÚÉK!

Kategória: Friss, helyi, szolgálati | A közvetlen link.

4 hozzászólás a(z) Boldog Újévet! bejegyzéshez

 1. Mészáros Attila (Tujó bácsi) szerint:

  Köszönöm a jókívánságot és viszont kívánom.

  Részemről csak annyi megjegyzést tennék a látogatottságot illetően, hogy nyilván jók az adatok de biztos vagyok benne, a hozzászólások az induláshoz viszonyítva csökkentek. Jómagam is sokszor belépek (heti 15-20 alkalommal új hírt remélve) és sűrűn előfordul, hogy egész héten nem találok. Következésképpen a belépés (látogatottság) csupán a “hírkeresés” tényét meríti ki.

  • Szőrös Zoltán szerint:

   Üdv! Jelentem a hozzászólások számának növelése a legkevésbé sem cél, ez nem fórum. Sőt, ha csökken, azt se bánom.
   Ami a hírkeresést vagy találást illeti: a híreket megírom, nem előállítom. Van amikor napokig nem jön hír (bár inkább a december volt ilyen lazább), van amikor meg több megjelenítendő cikk is összeszalad egy nap. Ez így van már az elejétől. Egyébként magyarázhatjuk ezt akárhogy. Megpróbálunk még inkább az olvasói igényekhez igazodni, de nem bármi áron.

   • Mészáros Attila (Tujó bácsi) szerint:

    Javasolnám, ahogy neked számlálja a belépőket (új hírt keresve) nekünk meg jelezze, amikor új hír van. Borítékolom, hogy kb 1/10-re esne vissza a látogatók száma. Ha van hír belépek, ha nincs akkor nem. Ez a statisztika csak a saját becsapásodra jó.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.