Bolhapiac Lajosmizsén

Kedves Lajosmizseiek!

Az a gondolat merült fel az elmúlt időszakban, hogy hasonlóan más környező településekhez, önkormányzati hozzájárulással, érdeklődés esetén, “Lajosmizsei Bolhapiac” kerüljön megrendezésre.

Ismerve máshol rendszeresen működő hasonló piacok sikerességét, illetve helyi lakosok nagyszámú részvételét, 2015. november 21-én, szombaton, Lajosmizsén kísérleti jelleggel a Piac területén sor kerülhet az első alkalomra. Abban az esetben, ha a lajosmizsei lakosság körében elterjed a hír, igény alakul ki, rendszeressé tehető havonta.

Szerencsés, hogy az önkormányzat felajánlásaként, bármi, ami otthon nem használatos, haszontalanná vált, felesleges, itt árusítható. Helypénzmentesen, a jogszabályoknak megfelelően pedig, 600ezer Ft/év alatt, számlamentesen. A Bolhapiacra minden kihozható, amit érdemesnek tarthat eladásra, már nem használja, esetleg azt gondolja, másnak hasznos, érdekes lehet!

Szeretettel várjuk az iskola felsős tanulóit is, ha értékesíteni, cserélni szeretnék megunt, vagy már nem használt tárgyaikat!

2015. november 21- én szombaton 08.00- 12.00 között, a Piac területén BOLHAPIAC! A piac területén, helyfoglalás nem szükséges, a keletkező esetleges hulladék eltakarításáról, a résztvevők kötelesek gondoskodni!

Bujdosó János

önkormányzati képviselő

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?