Hulladékszállítással kapcsolatos tájékoztatás

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság a Lajosmizsén eddig hulladékgazdálkodási feladatokat ellátó Izsák-Kom Nonprofit Kft. közszolgáltató megfelelőségi véleményét azonnali hatállyal visszavonta a hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény 32/A. § (1) bekezdés g) pontjára hivatkozva.

Fentiekre tekintettel Lajosmizse Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. április 27-i rendkívüli ülésén 52/2017. (IV.27) határozatában úgy döntött, hogy 2017. május 1. napjával az Izsák-kom Nonprofit Kft.-vel a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződését felmondja és egyúttal 2017. május 2. napjával szerződést köt a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátása érdekében a Kecskeméti Városgazdasági Nonprofit Kft.-vel.

 

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy a közszolgáltatást 2017. május 02-tól a Kecskeméti Városgazdasági Nonprofit Kft. végzi. A 2017. május 01-i hulladékszállítás a korábban meghirdetetteknek megfelelően 2017. április 29-én szombaton lesz.

 

Lajosmizse Város Önkormányzata és a Kecskeméti Városgazdasági Nonprofit Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a közszolgáltató váltás zökkenőmentesen történjen meg. Amennyiben az átmeneti időszakban a hulladékszállítással kapcsolatosan problémája merülne fel, kérjük keresse Kasnyikné Földházi Tünde környezetvédelmi ügyintézőt a 76/556-148 telefonszámon.

 

Megértésüket és segítő együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Lajosmizse, 2017. április 28.

Tisztelettel:

Basky András

sk.

polgármester

 

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?