Programajánló+játék: Ki fut a nő után?

Egy klassz színdarab kerül előadásra a művházban jövő hétvégén, és játékos kedvű olvasóink két jegyet nyerhetnek rá a Lajosmizsei Művelődési Ház és Könyvtár nagylelkű felajánlásának köszönhetően!

A játék kérdése a következő: Szabó Győző szerepelt a Valami Amerika című magyar mozifilmben. A film végén nyertek a lottón a szokásos számaikkal. Mi volt ez az öt nyerő szám?

A helyes megfejtést itt a cikkhez fűzött hozzászólásként tessék megtenni! Az első helyes megfejtés nyer, ha nem jelenik meg a hozzászólás, aggodalomra semmi ok, én látni fogom. Ha netán látszik már megfejtés, akkor is érdemes tippet küldeni, mert nem biztos, hogy az a helyes. A nyertest mindenképp kihirdetem! Csak a rendes, teljes névvel leadott, és valódi e-mail címmel ellátott hozzászólás érvényes (e-mailben fogok értesítést küldeni a nyertesnek). A jegyeket SZEMÉLYESEN A NYERTES veheti át az előadás előtt közvetlen a jegypénztárnál, személyazonossága igazolása után. Az játsszon, aki el szeretne menni!

Tehát mégegyszer: hozzászóláskor tessék valós adatokkal kitölteni a név és e-mail cím rovatokat, és a hozzászólás tartalmazzon öt számot!

Jó játékot kívánok, eredményhirdetés leghamarabb csütörtök (azaz ma) este fél nyolc után várható!

12226377_933248243395020_221780548_n

Kategória: Friss, helyi, kultúra, Pályázat/játék | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?