Súlyos vereség a nyitányon

Csapatunk Balassagyarmaton kezdte meg a 2018/19-es bajnokságot. Sajnos érvényesült a papírforma, és a jobbik csapat győzött, még ha a különbség  egy kicsit túlzott is…

Balassagyarmati Kábel SE- Mizse KC   35-24 ( 21-13)

 

Balassagyarmat, 200 néző.          Vezette: Szakállas- Varasdi

Mizse KC:     Lengyel – Imregi 2, Scheuring, Benke 8,(1/0), Tokai 1, Vancsics 4(2/2), Bán 1,

Csere:            Koncz(k), Mátrai(k), – Drabant, Csergő 2, Tóth 2, Csapi 1, Szórád, Polyák,Zsolnai 3(3/0).

Edző:             Serfőző Zsolt

Kiállítás:        12 ill. 10 perc

7-m-es:          3/3 ill. 6/2.

 

A hazai csapat szerzett vezetést a 2. percben, de a Mizse gyorsan fordított. Mint később kiderült, először és utoljára vezetett a mérkőzésen. Ezután a hazaiak átvették a játék irányítását, és fokozatosan elhúztak, bár a 14.percben még „ csak” 10-7 volt az állás. Ekkor  jött egy öt perces üresjárat, 4-0-val és egy kihagyott mizsei büntetővel, és el is dőlt a mérkőzés kimenetele, ekkor már hét gól volt a hazaiak előnye, ami a félidő hajrájáig ötre csökkent, de az utolsó két percben ismét „éltek” a gyarmatiak, így 21-13-as vezetésükkel tértek pihenőre a csapatok. Szünet után kiegyenlítettebb lett a játék, de a továbbiakban is a hazaiak domináltak, és biztos vezetésük tudatában okosan játszva 8-10 gólon tartották az előnyüket, ill. azt növelve 11-re a mérkőzés végére, nem várt különbséggel nyerték meg a mérkőzést.

Serfőző Zsolt: Sajnos a mai napon az ellenfelünk már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. A két volt válogatott játékos, Sutka Norbert és Sándor Ákos kapcsolatát nem sikerült megakadályoznunk. Támadásban is pontosabban kell játszanunk, továbbra is sok ziccert és büntetődobást hagytunk ki. Kedden a Magyar Kupában igyekszünk a hibáinkat kijavítani, hogy a hazai Székács KE elleni mérkőzést sikeresen tudjuk megvívni!

 

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.