Új moderációs elvek a hozzászólásoknál

Tisztelt Olvasók!

Ezentúl aki hozzá szeretne szólni, az legyen kedves kiírni a saját nevét, nem elég, hogy valós e-mail címről írjon. A beceneves hozzászólások nem fognak megjelenni.

Aki eddig becenévvel hozzá tudott szólni, az is legyen kedves saját néven tenni egy hozzászólást (akár csak egy pontot vagy egy vesszőt) hogy engedélyezhessem a hozzászólást számára, s utána a beceneves profilt letilthassam. Erre a médiatörvény miatt van szükség, és nem szeretném teljesen megtiltani a hozzászólás lehetőségét, mint tette azt több megyei vagy országos on-line lap.

A megértést köszönöm.

Kategória: Friss, szolgálati | A közvetlen link.

7 hozzászólás a(z) Új moderációs elvek a hozzászólásoknál bejegyzéshez

 1. Hajnal Ica szerint:

  Tegnap arról szóltak az országos híradások, hogy uszodák létesítésére is lehet pályázni. Országosan, összességében 18 milliárd Ft-ról beszéltek, önkormányzati önrész nincs, és a fenntartási költségeket az állam magára vállalja. Aki mer, az nyer! Pályázni kellene tanuszoda felépítése céljából….szerintem… Lajosmizsei általános iskolás és óvodás gyerekeknek hetente legalább egy testnevelési órát úszás elsajátítással kellene tölteniük. Egy úszásoktatói, úszómesteri, egy-két takarítói állás is lenne.

 2. Mészáros Attila (Tujó bácsi) szerint:

  Semmi gond nekem már nem igen tud ártani “imádott” miniszterelnök urunk A becenév ha kérhetem maradjon, mert sokan csak így ismernek.
  Van rá néhány korsó söröm, hogy Hajnal Ica sem ismerős mindenkinek. (nekem igen)

  • Hajnal Ica szerint:

   Igyekszem a stílusomon nem változtatni, hogy továbbra is felismerhető legyek. 😀
   Engem nem zavar, hogy észrevételeimet, javaslataimat, kritikámat nem írhatom becenév alatt. A regnáló képviselők közszereplők, ebből kifolyólag el kell tűrniük a valóság alapjára épülő kritikákat. Kétségtelen, hogy a becsületsértés határait súroló hozzászólásokat mellőzni kell. Ha valakinek személyes problémája van, annak nem a honlapon kell nyilvánosságra hoznia. Szemtől szembe, négyszemközt kell tisztázni, ha nem közérdeket sértő a viszály alapja. Amennyiben a választók és az itt élők sérelmére valaki akár gazdasági, akár erkölcsi, netán morális hibát követ el, az: 1./ Mélységesen szégyellje magát, ha van még benne a tisztességnek egy kis szikrája is! 2./ Ne sértődjön meg, ha kiderítik, majd kiteregetik, kipellengérezik a becsületsértés határain belül!. 😀

 3. Mészáros Attila (Tujó bácsi) szerint:

  Egyetértek az előttem szólóval

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.