Bemutatkozik az RCMizse csapata

Így születtem

Történt, hogy 2009-ben egy 3 fős modellező baráti társaság, modell reptetésre alkalmas terültet keresett magának, melyet a lajosmizsei Pusztatemplomnál meg is talált.

Ezt a területet “Mizse” néven emlegetik mindmáig. Mivel ez egy RC (Radio Control) modellezés, ezért a név szinte magától adódott: RCMIZSE. Az elnevezés a társaság tagjainak és nekem is nagyon tetszett.

A társaságom egyik tagja, viszonylag otthon van az informatikában és Ő megtestesített engem a www.rcmizse.hu  weboldalban. Ettől fogva könnyedén elérhető voltam, igaz fennállásom alatt egy pár alkalommal arculatot váltottam, de ez a fejlődésemmel járt,  mivel a baráti társulat folyamatosan foglalkozott velem. Az idő múlásával lassanként szaporodott a társaságom tagjainak száma. A társulat egy kisebb része Táborfalváról járt át a repteremre, de lassanként Ők kiváltak és megalapították a táborfalvi csapatot, viszont mint barátok néha azóta is együtt reptetünk. A modellező társaság jelenleg 28 tagból áll. Ebből a legaktívabb 6-8 személy úgy döntött, hogy a születésem napja Május 15.-e, és ezt a napot szerencsémre meg is szokták évente ünnepelni.

A második szülinapomra vendégeket is hívtam Szegedről, Kecskemétről és Jakabszállásról. Az összejövetel nagyon jól sikerült, nagyon örültem neki. Az eseményről videofelvételeket is tettem fel a “youtube.com”-ra,  RcMizse felhasználónéven! Az idén is lesznek vendégeim: A Kecskemét-Hetényegyházi , a Nagykőrösi , a lajosmizsei off-road autó modellezők, valamint Budapestről  is érkeznek néhány dekoratív, látványos repülőmodellel.

Úgy gondolom az idei szülinapi rendezvény maradandó lesz minden modellezést kedvelő ember emlékeiben!

A rendezvény helyszínéről és időpontjáról, a későbbiekben tájékoztatom a kedves olvasókat!

Tisztelettel  Rcmizse.hu

Mivel ismereteink szerint mások is űzik a modellezés szép hobbiját, szívesen látjuk az Ő bemutatkozásukat is, csakúgy, mint minden közfigyelemre érdemes hobbistáét! – a szerkesztő

Kategória: Friss, helyi, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?