BORÍTOTTA A PAPÍRFORMÁT A MIZSE KC ÓZDON…

Váratlan, – „életmentő (?)”- győzelmet aratott Ózdon a Mizse KC csapata, hiszen óriási küzdelemben, szinte végig vezetve, helyenként látványos megoldásokkal tarkítva, végül is magabiztos játékkal sikerült meglepni az ózdiakat!

ÓAM-ÓZDI KC – MIZSE KC  29-31 (13-14) 

Ózd, 450 néző.   Vezette: Fibec – Herbák   

 

Mizse KC:      LENGYEL, – Drabant 3, SCHEURING 6, HOLLÓS 7, BENKE 10 (2/2), Ács 3, Bán 2.

Csere:            CSERNYIK (k)- Kuli, Harkai, Gábos, Szórád, Garajszki, Polyák, Veszelszki, Nyitrai G.

Edző:             Avar György

Kiállítás:        8 ill. 8 perc.

7-m-es:          6/4 ill. 2/2.

 

A hosszú. de kellemes utazás alatt a havas hegyek látványa nyugtatólag hatott a csapatra, hiszen már a bemelegítésnél érződött , hogy jó hangulatban, nyugodtan készülnek a fiúk a mérkőzésre. Bár kezdés után a hazaiak szerezzék az első gólt, de az ötödik percben átvettük a vezetést, majd az ózdiak csak rendre egyenlíteni tudtak. A 12. perc után sikerült háromszor is betalálni (4-7), ami azonban csak feltüzelte a hazaiakat, s Szabó vezérletével átvették a játék irányítását. A 24. percben még ugyan vezettünk (8-10), de most ők lőttek hármat zsinórban, s így a 26. percben átvették a vezetést, és a 29. percig vezettek is (13-12), ám remek félidei hajrával visszavettük a vezetést a szünetre!

Szünet után – hat perc alatt- sikerült egy 3-1 es etapot produkálni, de a hazaiak nem hagyták annyiban, újra ránk jöttek (16-17), de a 40. percre ismét hárommal mentünk (17-20). Sajnos ekkor a fáradtság jelei kezdtek mutatkozni csapatunknál, amit a hazaiak azonnal kihasználtak, s már is döntetlen lett az állás, sőt büntetőhöz is jutottak. Ekkor az edzőnk jó érzékkel cserélt kapust, és Csernyik meg is fogta azt! Ez új lendületet adott csapatunknak, s gyors két gólt szereztünk, de ismét a hazaiak lőhettek büntetőt, de Csernyik ezt is megfogta! Tíz perc volt még ekkor hátra, és Scheuring góljával ismét három lett az előnyünk, de ismét 7-est lőhettek Szabóék, és ezúttal éltek a lehetőséggel. Mindkét csapat óriási erőfeszítéseket tett a végső siker érdekében, de a hátra lévő időben felváltva estek a gólok, sikerült az utolsó pillanatokig tartani három gólos előnyünket, de a végén még kaptunk egyet, s így alakult ki a két gólos bravúros győzelmünk!

Avar György: A mai csodálatos győzelmünk annak köszönhető, hogy ismét igazi csapatként küzdöttünk egymásért, ami párosult néhány kiemelkedő teljesítménnyel, így a győzelmünk teljesen megérdemelt! Óriási gratuláció a CSAPATOMNAK!

 

 

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?