BOSSZANTÓ VERESÉG TÖRÖKSZENTMIKLÓSON…

Úgy tűnik, hogy a múlt heti szabadnap nem tett jót csapatunknak, hiszen megtört a csapat lendülete, s főleg a II. félidőben nem a megszokott játékot produkálta csapatunk, aminek bosszantó vereség lett a vége.
            TÖRÖKSZENTMIKLÓSI KE  –  MIZSE KC 28-26 (11-13)
Törökszentmiklós, 150 néző.         Vezette: Paska- Vastag.
MKC:         Lengyel – Drabant 2, Tamás 2, Benke 5(2/1), Szajbert 4, Bán 3, Ács 4.
Csere:       Istvanovszki (k) – Takács 3, Hollós 2(2/2), Gábos, Scheuring, Szórád,
                  Soltész, Gazsik, Almási.
Edző:         Avar György
Kiállítás:    8 ill.6 perc
7-m-es:     4/3 ill. 4/3.
Habár Benke 7-m-es góljával csapatunk szerzett vezetést, a mérkőzés elejét a hazai alakulat uralta, hiszen a 7. percben már 3-1-re vezettek, majd többször is két góllal megléptek, de mindig sikerült az egyenlítés. A 22. percben aztán a vezetést is átvettük, sőt a félidő végét két gólos előnnyel zártuk.
    Szünetben a megszokott, türelmes játékra kérte Avar edző a játékosokat, de a II. félidőt nagyon rosszul kezdte csapatunk. Türelmetlenül, kapkodva játszottunk, a hazaiak pedig elkapták a fonalat, s a hazai publikum nagy örömére egymás után lőtték a gólokat,- meg sem álltak ötig- s máris három oda a 38. percben. Ekkor Benke szerencsére betalált, ami megnyugtatta csapatunkat, a hazai rohamokat pedig megtörte, s a 40. percben már ismét egyenlő volt az állás: 16-16. Innen fej-fej mellett haladtak a csapatok, míg az 50 percben egy egyenlítés után a vezetést is újra átvettük! Ezt nem hagyták a hazaiak, s rövidesen már ők vezettek kettővel, de az 55. percre Takács két remek találatával ismét egál lett az eredmény.
Mindkét csapat óriási erőfeszítéseket tett a hajrában a győzelem kicsikarásáért, ami sajnos a hazai jobb hajrának,-megtámogatva két érthetetlen játékvezetői ítélettel-köszönhetően két gólos hazai győzelmet eredményezett!
Avar György: Rendkívül dühös vagyok, mert egy nyerhető mérkőzést buktunk el -elsősorban saját magunknak köszönhetően- mivel a II. félidő elején teljesen mást kezdtünk el játszani, mint amit megbeszéltünk, s ez lett az eredménye!
Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?