Drámai vereség a PLER otthonában…

Ismét óriási bravúr előtt állt a Mizse KC férfi csapata a második helyen álló PLER otthonában, de a az utolsó másodpercben, ziccerben megszólalt a nagyóra, így nem sikerült az egyenlítés

PLER – Budapest  –  Mizse KC  21 – 20 (10 – 10 )

Budapest, 150 néző.       Vezette:  Medve – Tarnavölgyi

Mizse KC:        Lengyel – Drabant 1, Keresztes 4, Csapi, Vancsics 5(4/3), Zsolnai 1, Bán 2.

Csere:              Mátrai (k), – Benke 4(1/1), Schäffer 3, Gábor, Spekhardt, Szajbert, Imregi, Polyák.

Edző:                Nagy Károly

Kiállítás:           4, ill. 8 perc.

7-m-es:            1/1  ill. 5/4.

A hazaiak kezdték a játékot, s az első percben meg is szerezték a vezetést, de egy perccel később Bán egyenlített. Mindkét csapat elsősorban a védekezésben jeleskedett, így a nagy küzdelemben kevés gól esett. Grebenárék nem tudtak meglépni, rendre sikerült egyenlíteni Benkééknek, csak a nyolcadik, ill. a tizedik percben vezettek kettővel. A tizenharmadikban ismét egál, 6-6, s ez így ment a huszonhetedik percig, 9-9. A félidő vége előtt egy perccel Vancsics büntetőből szerzett góljával átvettük a vezetést, de a végéig még a pestiek is betaláltak, így döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok.

Szünet után a harmincnegyedik percig két-két gólváltás történt, 12-12, de ekkor homokszem csúszott a mizsei gépezetbe, amit a hazaiak könyörtelenül kihasználtak, öt góllal büntettek: negyvenedik perc, 17-12. Mindenki azt gondolta, hogy lefutott a mérkőzés, de szerencsére csapatunk nem így gondolkodott: Vancsics és Schäffer vezérletével elképesztő hajrát nyitottak, és tizenhat perc alatt, 7-2-es szériát produkálva 19-19-nél ismét egyenlő volt az állás! Négy perc volt hátra, és teljesen nyitott volt a mérkőzés, de sajnos ekkor ismét hazai percek következtek, – két gólt szereztek – de még mindig volt egyperc hátra, és emberhátrányban büntetőt sikerült kiharcolni. Benke állt oda, s nem hibázott ! A hazai edző időt kért, majd 18 másodpercig támadhattak, de kettő másodperccel a vége előtt labdát szereztünk, az előre vágott labdát a kilencesnél Gábor kapta meg, de mielőtt kapura lőhetett volna , megszólalt a záró jelzés, így elmaradt az egyenlítés!

Nagy Károly:  Rettentően sajnálom játékosaim, hiszen ismét kiharcolták egy újabb bravúr lehetőségét, de elismerve saját hibáinkat is, azért a feltételek sem voltak egyenlőek, így most pont nélkül maradtunk. Ennek ellenére teljes mértékben bízom csapatomban, hogy teljesítjük a kitűzött célt!

 

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.