Elindult a mizseigazda.online

Új év, új portál! Alig két hete él, máris több, mint százan követik! Pontosítunk, már több mint 200-an!

2021 január elején indítottuk útjára a www.mizseigazda.online lapunkat, amelyen INGYENES lehetőséget biztosítunk helyi gazdáknak a bemutatkozásra. Igyekszünk bemutatni, népszerűsíteni a helyben termelt termékeket, a helyi termelőket. Ezzel nem csak őket segítjük, de a helyi vásárlókat is, hiszen megismerhetik a helyi termelőket és a termékeket is.

Nálunk tényleg helyi lesz a helyi, és tényleg saját termék a saját termék, mert nem leszünk restek ellátogatni akár a gazdaságba is, ahol az létrejön, bemutatva azt. Így hitelesebbek leszünk!

A lap indításakor ugyanaz a gondolat vezérelt, amely az ország vezetésének is a sajátja: segíteni a vidéken élőket, a vidéki gazdaságot. Ugyanakkor kijelentjük, hogy a kezdeményezéshez egyik helyi vagy országos politikai csoportnak sincs köze!

Várjuk mindazon gazdák jelentkezését, akik termékükkel szeretnének megjelenni lapunkon! Mindezt ingyen megtehetik, és ha kell, marketingtanácsokkal is segítünk. Szeretnénk, ha a portál mihamarabb Lajosmizse online piactere lehetne, hiszen az elmúlt év megmutatta, mennyire jelentős a legkisebb gazdálkodó számára is az internetes megjelenés.

A lapot saját anyagi forrásainkból, szabadidőnkben szerkesztjük társadalmi munkában, a helyi közösséget szolgálva! Minden mizsei gazda legyen online!


Szőrös Zoltán, tulajdonos – főszerkesztő

Kategória: Friss, helyi, Promóciós cikk, szolgálati | A közvetlen link.