HA TÖRÖKSZENTMIKLÓS – AKKOR VERESÉG…

Nincs szerencsénk a törökszentmiklósi bajnoki kirándulásokkal! Ezúttal a másik miklósi csapattól, a Székács KE-től sikerült kikapni…..
              TÖRÖKSZENTMIKLÓSI SZÉKÁCS KE – CYEB MIZSE KC   27-25(13-14)
Törökszentmiklós, 100 néző.           Vezette: Kékes- Kékes
MKC:         Erdélyi – Drabant 1, Varga J. 7, Bujdosó 2, Benke 1, Gigler 7(2/2), Varga Z. 3.

Csere:        Lengyel-(k) – Horváth 1, Bán 2, Vujasin, Lagzi-Kovács, Bak, Szórád, Szajbert,
                  Takács 1 (1/0).
Edző:         Tóth Edmond
Kiállítás:     2 perc ill. 8 perc.
7-m-es:       3/2 ill. 3/2.
Számunkra jól indult a mérkőzés, Varga J.góljával nyitottunk, de a hazaiak rendre egyenlítettek, sőt 5-4-re és 6-5-re vezettek is. Ekkor ritmust váltottunk,s egy 4-1-es rohammal három gólos előnyre tettünk szert, amit a félidő hajrájáig meg is tartottunk. Sajnos a szünet előtt a hazaik még feljöttek egy gólra, így minimális előnnyel tértünk pihenőre.
     A II. félidő rémálomként indult számunkra.  Teljesen más felfogású csapatok jöttek ki, a hazaiak pozitív, mi pedig negatív értelemben! Tizenkét perc alatt átgázoltak rajtunk, mi csak vergődtünk a pályán. Ekkor kezdtünk ébredezni, sikerült megtörni a lendületüket, s valamennyire visszajönni a mérkőzésbe egy 4-1-es sorozattal. Ezután sajnos ismét hazai percek következtek, és az 51. percre elhúztak 26-19-re. Sajnos ezzel akkora hátrányba kerültünk, hogy hiába hajráztunk jól egy 6-1-es sorozattal, ez már csak a kozmetikázásra volt elegendő! Sajnos kikaptunk, és ebben az a fájó, hogy egy nyerhető mérkőzést sikerült elbukni!
Tóth Edmond: Nagyon csalódott vagyok, hiszen amit felépítettünk az I.félidőben, azt sikerült a II. félidő elején lerombolni egy 12. perces üresjárattal. Sajnos nincs idő a szomorkodásra,előre kell néznünk,  hiszen számunkra nagyon fontos két hazai mérkőzés következik a téli pihenő előtt, s ezekre kell koncentrálnunk.
Junior mérkőzés:    Törökszentmiklósi Székács KE – CYEB Mizse KC  25-31(9-17)
                             Kitűnt: Feró 11, Gazsik 7.
Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?