Hori-Food – a helyi büfékocsibajnok

2020-ban nyitotta meg büfékocsiját a Hori-Food, 2021-re pedig nemcsak a piacon vagy a vásárban találkozhatunk vele, de hétköznap a Jókai utcából olcsó, finom és laktató heti menüket is kínál.

Az aktuális menüjüket keresd a facebook oldalukon!

Bevallom, már tavaly ősztől kezdve elkezdtem végigkóstolni a kínálatát, hol ezt, hol azt megkóstolva, mivel ráuntam a szokásos csütörtöki lángosra…

Sok-sok finomat volt szerencsém megkóstolni, a hot dog, a tépett húsos szendvics is igen kiváló volt. A tépett húsos hamburgerük viszont elsőre nem volt az igazi. Idénre viszont megújult hamburger kínálattal, új bucival, új receptekkel várják az éhes vevőket, így tettem egy újabb próbát.

Nagyon nem bántam meg! A múlt héten a három sajtos hamburgerük is mennyei volt és igen laktató, a vele kínált sült krumplival együtt. Bevallom férfiasan – bár igen jó evőnek tartom magam, és az évekkel ezelőtti lizás egykilós hamburgerre is simán kértem még egy emberes adag gesztenyepürét desszertnek – hát majdnem kifogott rajtam, és délben az ebédhez csak azért ültem le, hogy az asszony ne sértődjön meg. Már akkor elhatároztam, hogy kimaxoljuk ezt a dolgot, és ma a Hori kedvencét kóstolom meg. Előre megígérték, hogy nem csak délig fog tartani a lendület, rá is készültem (éheztem), hát így is kihívás volt!

Ilyen kis ember ilyen nagy burgert adott!

Csak az íz számít! Na persze, mert a mennyiség simán letaglóz. Férfias adag a javából! A csinos kartondobozt inkább rá se csukta, és a mérleget is odébb kellett tenni a kiadóablakból, hogy kiférjen. A frissen sült tükörtojás, a dupla hús és a sajt mennyei harmóniája, omlós, friss, finom buciban, amit a hasábburgonyával tényleg jó lefojtani! A csípős szósz is éppen csak érződik, és pont annyira csípős, hogy segítsen a gyomrodnak lebontani ezt az energiabombát! Azt kell mondjam, értem már, miért ez a Hori kedvence! Legyűrtem persze, de férfimunka volt, és utána csak pislogtam, mint egy jól lakott napközis!

Bátran ajánlom mindenkinek, aki jó áron szeretne jót enni, ami nem csak mennyeien finom, de bőséges és laktató is! Mindezt ráadásul barátságos kiszolgálás mellett!

Kategória: Friss, helyi, Promóciós cikk | A közvetlen link.