Ismét savanyúságot kaptak az idősek

Bár lassanként megjelennek a piacon az első tavaszi zöldségek és gyümölcsök, a napi egészséges vitaminbevitelhez még mindig érdemben járulnak hozzá az ebéd mellé fogyasztott savanyúságok, így hát Mészáros Zoltán, a Templomkert Tanyagazdaság gazdája Bagó István képviselő úr segítségével ismét meglepte az időseket a Szent Lajos Otthonban két nagy vödör egészséges finomsággal.

Mészáros Zoltán egyúttal arra is felhívta a figyelmet, hogy a holnapi, 2022. április 21. csütörtöki piacon a szokott helyen lévő árusítóhelyén eddigi vásárlóit, vagy akik még nem kóstolták, vagy azokat, akik nem engedhetik meg maguknak, de segítség ezekben a nehéz időkben, jó szívvel meglepné egy adag kóstolóval a finom csalamádéjából, megköszönve vevői hűségét, és megismertetve másokat is termékével, a készlet erejéig!

Asztalán egyúttal egy persely lesz kihelyezve, amiben a helyi óvodások számára tart gyűjtést, ki-ki annyit tesz be, amennyit tud, vagy szeretne, az összegyűlt összegből vett játékok fogják majd színesíteni a kicsik mindennapjait!

Kategória: Friss, helyi, Promóciós cikk | A közvetlen link.