Izgalmak nélküli megyei rangadó – vendéggyőzelemmel…

Az egyébként is tartalékos mizsei csapatból a játékot sérülten vállaló Scheuring a mérkőzés elején, majd Koncz kapus a második félidő elején, sérülés miatt kivált a játékból, így csak a vendég győzelem nagysága maradt kérdéses a mérkőzés végére.

Mizse KC – KTE Piroska szörp   15-27 (9-14)

Lajosmizse,200 néző.    Vezette: Rontó – Szanyi.

Mizse KC:      Koncz – Drabant, Scheuring, Keresztes 1, Benke 5, Vancsics 3 (2/2), Bán 2.

Csere:            Mátrai (k) – Lengyel (k) – Imregi 2, Szajbert 1, Polyák 1, Csapi, Schaffer, Spekhardt,

Zsolnai.

Edző:             Nagy Károly

Kiállítás:        12 perc ( egy kizárás)  ill. 10 perc.

7-m-es:         2/2 ill. 4/3.

a hazai csapat kezdett jobban, 3-1 es vezetést szerzett, de hét perc után „vendég percek” következtek: Podoba kapus megbabonázta a mizseieket, akik egymás után hagyták ki a nagyobbnál nagyobb ziccereket, így a huszadik percben már 4-8 állt a táblán. Innen a félidő végéig kiegyenlített játék következett, és öt gólos vendég vezetéssel zárult a félidő.

A második félidő első felében ismét a kecskeméti csapat akarata érvényesült a pályán a hitét vesztett mizseiekkel szemben, hiszen jelentős előnyt szerezve 11-22 es előnyre tettek szert. Az utolsó negyed órában már alább hagyott a kecskeméti lendület, de így is jelentős különbségű győzelmet arattak a széteső mizsei csapat felett.

Nagy Károly:    Jó kezdés után saját magunkat  vertük meg a rengeteg hibával, kihagyott ziccerrel, és a második félidőre  már hitehagyottan játszottunk, aminek ez lett a következménye.

 

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.