Kátyúismertető 2

Mai gyöngyszemeink ikrek, addig örökítettem meg, amíg el nem tűnnek. Mert BIZTOSAN eltűnnek, hiszen a kettő között félúton, de alig pár tucat méternyire tőlük töltötte a mai délelőttöt Basky András polgármester és számos jelenlegi és reménybeli önkormányzati képviselő. Az alpolgármester úr meg egy-két saroknyira lakik ráadásul, tehát kizárt, hogy oldalunkon látná először őket a városvezetés.

A két kátyú a Szent Imre teret teszi élet- és balesetveszélyessé, mindkettő földmunka után maradt ott, már több hete. Az egyik a Szent Imre tér és a Szent Lajos utca sarkán található, mondhatni szent helyen készteti az óvatlan autóst hirtelen fohászra, de egy biciklist akár az Úr kegyelmébe is repíthet. Mármint a lelkét. A Szent Imre tér és a Széchenyi utca sarkán is veszélyesek az útviszonyok, nemrég ott egy kerékpáros már vérével áztatta az anyaföldet miután elesett. Idő kérdése egy súlyosabb sérülés.

IMG_20140828_163328

A másik a Szent Imre tér és a Temető köz sarkán éktelenkedik, bármiféle jelzés nélkül, szintén hetek óta. Sekélyebb sírgödörnek akár el is menne.

IMG_20140828_163409

A képek nem teljesen adják vissza a valóságot, a gödrök mélyebbek és veszélyesebbek, mint amilyennek tűnnek. Szóval csak óvatosan, és reméljük, hogy még azelőtt tűnnek el, mielőtt valami jóvátehetetlen történik.

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?