Kötelező, de magabiztos győzelem a MOL-Pick Szeged U20 ellen

Esélyeshez méltóan, szinte végig vezetve, biztosan győzte le  a fiatal szegedi ellenfelét csapatunk.

MIZSE KC  –  MOL-PICK SZEGED U-20   30-24(15-12)

Lajosmizse 150 néző.               Vezette:  Szakállas – Varasdi.

Mizse KC:       Vikor – Drabant, Bán 6, Scheuring 7, Hollós 6, Benke 5(3/1), Ács 4.

Csere:             Csernyik (k), Lengyel (k) – Kuli, Harkai 1, Gábos, Szórád, Polyák 1, Garajszki, Takács.

Edző:              Avar György

Kiállítás:        8 ill. 6 perc.

7-m-es:         3/1 ill. 4/3.

 

A vendégek kezdték a mérkőzést, de az ellentámadásból Hollós találatával csapatunk szerezte meg a vezetést, de gyorsan egyenlített a szegedi csapat, s ez így ment mintegy tíz percig (5-5). Ezután sikerült ritmust váltani, és egy elhibázott büntető után öt gólt lőttünk zsinórban. Ez a hét perc megadta a hátralévő időre a mérkőzés alaphangját, annak ellenére, hogy a félidő hajrájára két gólra feljött az ellenfél (15-12).

Szünet után ismét  góllal nyitottunk, majd egy kiegyenlített szakasz után (felváltva estek a gólok), ötre, ill. hatra növeltük előnyünket (22-16). Két szegedi találatot követően Benke ismét elhibázott egy büntetőt, de ezután egy 4-1-es periódus után az eddigi legnagyobb különbséggel, héttel vezettünk!

Biztos vezetésünk tudatában kissé kiengedtünk, kiegyenlítettebb lett a játék képe, de agyőzelem nem forgott veszélyben a hajrában, s végül is megérdemelt, hat gólos  győzelemmel vonulhattunk az öltözőbe.

Avar György: Gratulálok a csapatnak! A kötelező győzelmek mindig nehezek, de ezúttal több jó egyéni teljesítmény mellett a csapat is jól teljesített, így ismét közelebb kerültünk céljaink eléréséhez!

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?