Közösen Lajosmizséért!

Kedves Lajosmizseiek!
2023-ban civil összefogással létrehoztuk a Közösen Lajosmizséért Egyesületet azzal a céllal, hogy fiatalos lendülettel tegyünk közösen városunkért. Az Egyesület célja Lajosmizse város lakossági érdekeinek képviselete, a közösségi összetartozás erősítése, a kulturális örökség megőrzése, úgy mint a kisebbségi és nemzetiségi kultúra is. Célja a település fejlesztése, a közbiztonság, vagyonvédelem javítása, a város környezet- és természetvédelme.
A Közösen Lajosmizséért Egyesület jelölő szervezetként részt vesz a 2024. évi helyi önkormányzati választáson.
A továbbiakban szeretnénk bemutatni a Közösen Lajosmizséért Egyesület polgármester- és képviselő jelöltjeit. A Közösen Lajosmizséért Egyesület civil szerveződés. A célokat csak közösségi összefogással lehet elérni, amelyben a város minden lakosának szerepe van. Célunk az, hogy aki szeretne, a maga módján hozzá tudjon járulni Lajosmizse fejlődéséhez, az itt élő emberek mindennapjainak jobbá tételéhez.
Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a Közösen Lajosmizséért facebook oldal továbbra is azt a célt szolgálja, hogy bárki információval tudjon szolgálni közösségünk tagjainak, egymást és városunkat segíthessük.

Kategória: Friss, helyi, választás | A közvetlen link.