Lajosmizsére járt lopni

A kerekegyházi körzeti megbízottak elfogtak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint rövid időn belül többször visszament a szomszéd település egyik autószerelő műhelyébe lopni.

Bejelentés érkezett 2019. június 18-án a Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrsére arról, hogy a feljelentést megelőző körülbelül egy hetes időszakban egy ismeretlen az egyik lajosmizsei autószerelő műhelyből kézi és gépi szerszámokat tulajdonított el. A helyszíni adatok alapján az elkövető átmászott a kerítésen, majd az épület egyik ablakát benyomva jutott be az üzembe, ahonnan többek között sarokcsiszolót, szerelőkulcsokat, szerszámosládákat tulajdonított el mintegy 230.000 forint értékben. A tolvaj több alkalommal is visszament a műhelybe egy hét alatt.

A kerekegyházi körzeti megbízottak a beszerzett információk alapján rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki a lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Az eljárás során az eltulajdonított tárgyak egy részre előkerült. A 36 éves kerekegyházi lakost kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kategória: Friss, helyi, rendőrségi hírek | A közvetlen link.