Maguknak készítették a tablót a ménteleki nyolcadikosok

Idén ballagott az osztályom, a tablóra egy formabontó ötlettel álltam elő az egyik őszi szülőértekezleten. Ez az volt, hogy valósítsuk meg mi magunk, saját erőforrásokból közösen a tablót. A szülők ezt megszavazták, elkezdődött a tervezés, szervezés, témaválasztás.

Viszonylag gyorsan teltek a hetek, a keret már decemberben megvolt, a gyerekek hamar kiválasztották a témát, a formát és a technikát amivel dolgozni kívánnak. A ténylegi munka április végén május elején kezdődött, és közösen, művész diákjaim vezetésével valósult meg a végeredmény. 
Büszkeség, hogy láthattam őket önállóan gondolkodni, dolgozni, a munkájukért felelősséget vállalni, és habár nem profik csinálták, de mégis a miénk, ezért úgy érzem különleges, egyedi.  
Gratulálok a szülőknek, hogy belevágtak velem ebbe a projektbe, gratulálok Takács Kitti, Kéri Borbála, Tóth Kincső Regina, Görög Kitti Jázmin, Seregély Vivien (és még sokan mások) 8. osztályos tanulóimnak, hogy véghezvitték ezt a számomra remekművet. Mindenki dolgozott rajta, mindannyiuk munkája ott van ebben a tablóban egy kicsit. Ezért gondolom különleges helynek a Ménteleki Általános Iskolát, mert ha nem adjuk fel a reményt, akkor ilyen csodák születhetnek!
Találkozzunk 2029-ben, vagy akár hamarabb is!

Szondi Endre osztályfőnök

Kategória: Friss, helyi, Iskola, Méntelek | A közvetlen link.