Mizse KC – Békés Drén

NB-I/B-s férfi kézilabda mérkőzés:

 

MIZSE KC – Békés-Drén KC 25-36 (7-21)

 

Lajosmizse, 150 néző, vezette: Medve-Tarnavölgyi

Mizse KC:   Lengyel – Imregi 1, Scheuring, Benke 4 (1/0), Tokai 2, Bán 2, Vancsics 6(3/2)

Csere:          Mátrai (k), Koncz (k) – Csapi 1, Szórád 4, Polyák 1, Zsolnai 4, Takács, Nyitrai G.,

Soltész

Edző:            Avar György

Kiállítás:       8 perc ill. 8 perc

7m-es:          4/2 ill. 3/3

 

A bajnoki címre törő Békés együttesét fogadta csapatunk, tehát a mérkőzés esélyesei a vendégek voltak, melyet gyorsan be is bizonyítottak. Olyan gyorsasági, fizikai fölénnyel kezdtek, hogy esélye se volt csapatunknak még a szoros eredményre sem. Támadásban a hatalmas békési fal, mögöttük extra kapusteljesítménnyel gyakorlatilag megoldhatatlan feladat elé állította játékosainkat, így könnyedén bekontrázták csapatunkat, s a félidő végére már tetemes, 14 gólos előnyt realizáltak.

A második félidőben folytatódott a vendégek fölénye, de a 35. perctől kezdve éledezett csapatunk is. Kiegyenlítettebb lett a játék, feljavult a védekezés, és támadásink is eredményesebbek lettek. Az utolsó 15 percben pedig, – a húzóembereit már pihentető – vendégek ellen sorra lőttük a gólokat, így a 18 gólos legnagyobb különbséget sikerült 11-re csökkenteni.

 

 

Avar György: Értékelhetetlen első félidő után talán magunkra találtunk. A békési csapat fizikálisan, sebességben fölénk nőtt. Az elkövetkező időben a feladtunk, hogy mindent és mindenkit a helyére rakjunk!

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.