Modern Home Ingatlaniroda – Élen az Otthonteremtésben

Régóta kerestünk Lajosmizsén működő, korrekt és megbízható ingatlanos csapatot. Találtunk végre! – A szerkesztő

Megnyílt a Modern Home Ingatlaniroda Kecskeméten, a Dobó krt. 13. szám alatt. A Modern Home Csoport tagjaként működő iroda profilja szerteágazó, legyen szó új építésű házról, használt ingatlan vételéről, vagy eladásáról, bérbeadásáról, náluk mindenki minden szolgáltatást elérhet. Teljes körű hiteltanácsadással is várunk minden érdeklődőt.

Ismerősek a következő mondatok?

* El szeretném adni, de félek kit engedek be az otthonomba…

* Szeretnék építeni, de még el kell, hogy adjam a mostanit…

* Addig nem adom el, amíg nem találom meg ahová költözzek…

* Nehezen szánom rá magam az eladással, és vétellel való hercehurcára, mert nem ismerem a folyamatokat, tartok tőle…

* Építkeznék, de nincsen telkem…

* Szeretném nagyobbra cserélni, de nincs elég pénzem…

A cégcsoport pontosan ezért nyitotta meg ezt az irodát, hogy ezeket a terheket levegye az ügyfelek válláról. Fiatalos, innovatív csapatunk nagy lendülettel kezdett a piacon. Küldetésünk az ügyfélbarát, emberi értékek követésével nyújtott szolgáltatás.

Az ingatlanok nyilvántartásba vétele, hirdetése ingyenes. Közvetítői jutalék csak sikeres eladás, vagy bérbeadás után jár. A sikerdíjat is úgy alakítottuk ki, hogy az igénybe vett szolgáltatás mindenki számára elérhető legyen. Ne a túl sok kifizetni való legyen az akadálya annak, hogy profi, szakképzett ingatlan értékesítő vigye végig az értékesítés folyamatát a tulajdonos helyett. Aki nem ezzel foglalkozik napi szinten, nincs tisztában a jogi folyamatokkal, buktatókkal. Szakmai tapasztalatunkkal segítünk ügyfeleinknek, hogy minél egyszerűbben záródjon e fontos esemény.

 

Térjen be hozzánk, ha építeni – eladni – venni, vagy kiadni – bérelni szeretne. Egy kötetlen beszélgetés alkalmával minden részletre kitérünk.

 

Lajosmizsén Szenek József képviseli irodánkat, keressék bizalommal az alábbi elérhetőségein: tel.:+36301548028 , email:szenek.jozsef@modernhome.hu , www.modernhomeingatlan.hu

Kategória: Friss, helyi, ingatlan, Promóciós cikk | A közvetlen link.