Önkormányzati kókányolás a Boróka utcában

Közmondásos, amikor a hozzá nem értés a szorgalommal párosul…

Ez jutott eszembe, amikor olvasónk tájékoztatott az önkormányzat Borókai utcai “útjavításáról”. Itt mart aszfaltos burkolat volt a Bartók Béla utcától kezdődően, majd további szakaszon murvával állag javított földút. Ezt már a csatornázás után sem sikerült rendesen helyreállítani, és azóta is csak taknyolás megy, holott lassan ennyiből kijött volna egy tisztes helyreállítás, ami magasabb műszaki színvonalának köszönhetően jobban állná az idők próbáját.

Nos, tegnap úgy gondolták, hogy a mart aszfaltos utat elég egy kis ráhordott homokkal kátyúmentesíteni, amit aztán majd szétken a munkagép kb. egyenesre, és jó lesz az úgy!

Másnapra az élet sajnos az ellenkezőjét igazolta, és olyan nyomvályús lett, hogy normál autókkal már félnek is használni.

Természetesen nem az a hibás, aki a kapott eszközökkel és utasítások birtokában megtette, ami tőle telt. A GÁZ valahol másutt van a szervezetben. De ezt minden bizonnyal a helyszínen ellenőrzést végző felettesek is láthatták. Mert ez így csak a város amúgy is szűkös forrásainak felelőtlen pazarlása, és a helyi adófizető választópolgárok semmibe vétele. Remélem, most nagyon büszkék magukra az illetékesek, hiszen jelenthették, milyen jól megcsináltatták az utat!

 

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.