Összefoglaló a testületi ülésről

2022. április 28-i testületi ülésről szeretnénk rövid beszámolót adni. A tárgyalt napirendi pontok a képen olvashatóak. Ezek közül néhányról írnánk részletesebben.
– Megérkezett a Környezettudatos közterület- és közösségi terek fejlesztése Lajosmizsèn című pályázat 812.650.000,- Ft összegű támogatása
– A Jókai utca stabilizálásának anyagköltségében nyújtott támogatást az önkormányzat az utca lakói kérésére, akik a munkadíjat vállalták
– Benyújtásra kerül a Széchenyi utca Dózsa György út és Kossuth Lajos utca közötti szakaszának felújítására vonatkozó, 100 %-os támogatású 50 millió Ft értékű pályázat.
– 2 db új buszváró és 2 db reklámvitrin kerül elhelyezésre a város központjában. A buszvárók a a Ceglédi út elején és a “Vízgép” megállónál lesznek elhelyezve.
– Meghatározásra kerültek az Élhető település projekt megvalósításával kapcsolatos irányvonalak. Ezen keretén belül elsősorban a Kodály Zoltán utca aszfaltozása, a Művelődési Ház Színháztermében szellőztető berendezés kiépítése, a nézőtér burkolatainak megújítása, lépcsőzetes közlekedők kialakítása, meglévő kerékpárút és a környező területek rekonstrukciója, Iskola-tó automata öntözőrendszerének kiépítése, Radnóti és Béke lakótelepi játszóterek felújítása, futópálya és pumpapálya létesítése, a Központi Park sétányainak kiépítése, valamint a főút menti területek a csatlakozó mellékutcák elejének rendezésével.

Interpellációk is elhangoztak, amelyek a videó elején hallhatóak. Szép napot és kellemes hétvégét kívánunk Mindenkinek!

Kategória: Friss, helyi, Videó | A közvetlen link.