ÖVÖN ALULI ÜTÉS BALASSAGYARMATON…

Csapatunk a szezon leggyengébb, indiszponált játékával sima, kilenc gólos vereséget szenvedett a balassagyarmati oroszlánbarlangban!

BALASSAGYARMATI KÁBEL SE – MIZSE KC 32-23(15-10)
Balassagyarmat, 200 néző. Vezette: Altmár- Horváth.

Mizse KC: Istvanovszki – Drabant 1, Tamás 2, Benke 4, Szajbert 1,Ács 3(1/0),
Bán 4.
Csere: Lengyel (k) -Takács, Scheuring 3, Hollós 5(1/0) Gábos, Almási, Szórád,
Garajszki.
Edző: Avar György
Kiállítás: 6 ill. 6 perc.
7-m-es: 2/2 ill 2/0.

Tapogatózó játék után a hazaiak szereztek vezetést, fordítottunk, és az első 10 percben mi irányítottuk a játékot, a gyarmatiak mindig csak egyenlíteni tudtak .
Ekkor azonban elvesztettük a fonalat, körülményesek lettünk támadásban védekezésünk hatástalanná vált, semmi kapusteljesítménnyel párosulva, így önbizalmat kaptak a hazaiak. Sorra szerezték góljaikat, amikre alig tudtunk válaszolni, így a félidő végére 15-10-es eredmény alakult ki.
Szünetben Avar edző próbált rendet rakni a fejekben, de eredménytelenül, mert a második félidő három hazai góllal indult, ami azt jelentette, hogy gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés, hiszen ezen az estén nem volt csapatunkban annyi tartás, hogy legalább szorosabbá tegyük az eredményt!
Avar György: Ez a nap nem a mi napunk volt! Ellenfelünk gyorsaságban, gondolkodásban, csapategységben és lelkesedésben is fölénk nőtt, így még ilyen arányban is teljesen megérdemelt a hazaiak győzelme!

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?