SPORTSZERŰ MÉRKŐZÉSEN , VERESÉG A MEGYEI RANGADÓN…

Nagy érdeklődés mellett, sportszerű mérkőzésen, megérdemelt győzelmet aratott a hazai csapat a ” szomszédvárak” rangadóján.
                          KTE-KISOKOS – CYEB MIZSE KC  28-25(18-12)
Kecskemét, 1400 néző.                Vezette: Herceg- Südi.
MKC:     Lengyel -,Drabant 3, Varga 4, Bujdosó 6(2/2), Benke 4, Gigler 6(4/3), Varga Z. 1.
Csere:    Erdélyi (k), Rizinger (k) – Takács (2/0), Horváth, Bán, Vujasin, Gazsik.
Edző:     Avar György
Kiállítás: 8 ill. 14 perc.
7-m-es:    3/3 ill. 8/5.
Mizsei góllal kezdődött a mérkőzés, de a hazaiak gyorsan egyenlítettek. Ezután fokozatosan átvették a mérkőzés irányítását az enerváltnak tűnő csapatunkkal szemben. Támadásban körülményesek voltunk, védekezésben pedig a belső zárt hármas falunk  nem volt hatékony, így könnyű gólokat szerezve elhúztak a hazaiak. Ezután felcsillant a remény,- három gólt szereztünk zsinórban,- de sajnos jött a válasz is, szintén három gól formájában. A félidő hajrája adok-kapok percei után végül is hat gólos hazai előnnyel tértek pihenőre a csapatok.
  Szünet után tovább növelte előnyét a KTE (36.perc:21-14), s úgy tűnt, hogy eldőlt a mérkőzés. Szerencsére csapatunk össze kapta magát , és megkezdte a felzárkózást. lendületbe jöttünk a fáradni látszó hazaiak ellen- öt gólunkra csak eggyel válaszoltak a hazaiak- de sajnos megtörte lendületünket Takács második elhibázott büntetője, ami felébresztette a kecskemétieket. Bár az 50. percben kettő gólra feljöttünk, nem sikerülhetett az egyenlítés a becsúszott technikai hibák miatt, így a taktikusan játszó vendéglátók tartani tudták a vezetésüket, s végül is biztosan nyerték meg  a mérkőzést tartalékos csapatunk ellen!
Avar György:  Az I.félidőben nem volt kapusteljesítményünk,ezzel szemben a KTE kapusa Zaklajda remekelt. A II. félidőre rendeztük sorainkat,védekezésünk sokkal agresszívebb lett, de 25-22-nél és 26-23-nál nem tudtunk továbblépni….
Junior mérkőzés:     KTE-Kisokos – CYEB MIZSE KC   30-17 (16-7)
                                 Játékosunk, Nyitrai G. sajnálatos sérülést szenvedett, kórházba kellett
                                  szállítani, ahol rögzítő gipszet kapott zúzódott bokájára. Mielőbbi jobbulást
                                  kívánunk Gábornak!
Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?