Szemétség a négyzeten!

Frissítés: bejelentő olvasónk szerint ma közmunkások feltakarították a szemetet, és egy zsákot is tettek ki a szemétnek. Sörözgetők ma is voltak, de holnapra a közterületfelügyelőnk razziája várható! Köszönjük az önkormányzat hatékony beavatkozását!

 

Úgy fest, minden napra jut egy szemetes cikk (mert már a holnapi is megvan sajnos).

Ismét egy lakossági bejelentés következik olvasónktól:

“Lajosmizse, Kossuth Lajos utca 173. számú ház egy éve üresen áll. A tulajdonosok két hete becsülettel összeszedték a szemetet és lenyírták a füvet. Mivel a múlt heten segélyt osztottak, pár nap alatt így néz ki az utca látképe. A szomszédos boltból 5-10 fős csoportok rendszeresen ide járnak inni, vizelni, hangoskodni. Van hogy este 7-ig, a bolt bezárásáig a környéken lakó embereknek nincs egy perc nyugalmuk a részeg emberektől. Mivel láttam, hogy más eseteket is megosztott, nagyon megköszönnénk, ha tudnának segíteni abban, hogy ez itt megszűnjön!”

(Csak pár ékezetet szórtam szét, a könnyebb érthetőség kedvéért. – a szerk.)

Képeket is kaptunk!

kossuth9 kossuth1 kossuth2 kossuth3 kossuth4 kossuth5 kossuth6 kossuth7 kossuth8

Ez itt ugye már közterület (máris értesítjük a közterületfelügyelőt). A közmunkások akár szelektív zsákokba is össze tudják gyűjteni (hiszen szinte csak sörösdoboz), ugyanakkor az mégsem normális, hogy ha egy pad van az előkertben, az ott lakók kényemét szolgálandó, és egy bolt van a közelben, akkor ott ilyen “klubélet” legyen.

Ha másnak is van ilyen gondja, de nem szeretne/nem mer saját maga a hatóságokhoz fordulni, keressen minket bátran e-mailben vagy facebookon! Nem mondom, hogy szívesen teszem közzé a problémákat, mert bár ne lenne ilyen téma és gond, de nem hagyom a szőnyeg alá söpörni, vagy elsikkadni őket (mert ha nem történik változás, arról is kérek ám levelet)!

 

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?