Te szedd! akció Lajosmizsén

Lajosmizsén június 2-án szombaton két csapat is szemetet szed majd. Az egyik a polgármester úr csapata, akik a Városház téren gyülekeznek és a  Csordás bolttól az ötös útra merőleges burkolt út mentét tisztítják.

Az ő felhívásuk itt olvasható:

“Lajosmizse Város is csatlakozott ahhoz az országos hulladékgyűjtési kezdeményezéshez, melynek keretében, mint “önkéntes környezetvédők” megtisztíthatjuk a hulladékkal szennyezett köz/magánterületeket. Az akcióra 2012. június 2-án szombaton kerül sor. Lajosmizse Város Önkormányzata önkénteseket keres, akik szívesen csatlakoznának a programhoz. A Polgármester úr “vezénylésével” szombaton délelőtt 9 órakor van a gyülekező a Városház téren és a délelőtt folyamán a hulladékgyűjtés a Béke-bekötő út folytatásában lévő földút melletti erdős részen lesz. Zsákot és kesztyűt a szervező biztosít. Kijutás kerékpárral és gépjárművel lesz megoldva. Reméljük az idő jó lesz és akik részt vesznek, kellemes hangulatban töltik el a szombati délelőttjüket.
(míg akik a szemetet illegálisan szétdobálják, otthonaikban “pöffészkednek”)”

A másik csapat és gyülekező pont pedig a régi Galván üzem a Bartók Béla utca végén, 9:30-kor. Innen a polgárőrök csapata indul velünk szemetet szedni, akikhez csatlakoznak a helyi és hetényegyházi airsoftosok is. Ennek a csapatnak a résztvevői bejárhatják az épülő és lassan elkészülő helyi airsoft pályát, a Fort Golgotát, tisztogatni pedig a hivatalos honlapon megjelölt helyen, a Zöld sáv turistaút mentén, a Telepi és a Nyíri utak végei közt is fognak. Én már nyolctól kinn leszek a helyszínen, tehát bárki jöhet, a turistajelzés mentén akár gyalogszerrel is kitalál, vagy akár vonattal, Kláber-telepnél leszállva már láthatja a fenyvest. Navigációért reggel fél nyolctól hívható a 30/486-2989-es mobilszám, vagy PMR rendszerű adóvevőkön az 1-es csatorna (a helyszín közeléből persze). Akik ebben a csapatban szemetet szednek, azok az airsoft pálya megnyitását követő egy évben ingyenesen használhatják azt szervezett játék keretén belül (az aktuális Magyar Airsoft Szabályzatnak megfelelően)!

Minden önkéntest szeretettel várunk!

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?