Tisztes helytállás Algyőn

A bajnokság egyik legerősebb keretével rendelkező Algyő otthonába látogatott csapatunk, ahol végig kiegyenlített küzdelemben, a mérkőzés hajrájában tudta csak bebiztosítani győzelmét a hazai csapat.

CONTITECH FKSE-ALGYŐ  –  MIZSE KC   33-29 (16-15)

Algyő,   150 néző.         vezette: Fekete- Tóth

Mizse KC:    Lengyel – Drabant 5, Scheuring 5, Hollós 1, Benke 9(1/1), Ács 5, Bán 1.

Csere:          Csernyik (k), Vikor (k), – Harkai, Nyitrai G., Gábos, Szórád 1, Polyák 2, Garajszki, Takács.

Edző:           Avar György

Kiállítás:      8 ill. 12 perc.

7-m-es:       4/3 ill. 1/1.

Óriási lendülettel kezdtek a hazaiak, hiszen három támadásukból három gólt lőttek, amíg a mi lövéseinket védte a kapus! Ki is kérte Avar edző az első időt, ahol támadásban több türelmet, védekezésben pedig nagyobb akaratot, több ütközést kért, ami megnyugtatta csapatunkat s a hazaiak legnagyobb meglepetésére elkezdtünk kézilabdázni. Zsinórban öt gólt lőttünk hat perc alatt, de rendezték soraikat az algyőiek, gyorsan egyenlítettek, de csak a16. percben tudták visszavenni a vezetést (9-8). Azonban csapatunk nagyon jól tartotta magát, és egészen a 27. percig döntetlen vagy egy gól volt javunkra. Ekkor egyenlítettek, majd egy-egy találat után már mindenki elkönyvelte a döntetlent a pihenőre, de az utolsó másodpercben kapott peches gól miatt egy gólos hátránnyal fordultunk.

Szünet után ismét a hazaiak kezdtek jobban, de 18-15 után egy 5-2-es sorozattal 20-20-ra  állt a mérkőzés a 38. percben. Ekkor a hazaiak ritmust váltottak – négy perc alatt négy gólt lőttek – de nem adtuk fel, mi jöttünk kettővel, s a félidő derekán 24- 22-volt az állás. Nagyiramú, lüktető volt a játék, felváltva estek a gólok, és az 51. percre feljöttünk egy gólra (28-27), de a hazaiak lehűtötték a reményeinket, hiszen a hajrát 5-2-re nyerték, beállítva 33-29-es végeredményt.

Avar György: Egy nagyon erős ellenféllel szemben végig volt esélyünk a pontszerzésre, de a végére felőröltek bennünket. Ha így megyünk tovább, elérhetjük célunkat! A vereség ellenére gratulálok csapatomnak!

 

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?