Tök jól sikerült a második Töklámpások estéje

Az első tóparti rendezvény után hosszú kényszerszünet volt, a járvány és a tópart megújulása is keresztbe tett a szervezőknek. Ugyanakkor idén újult lendülettel, forró teával, forralt borral és vendégszeretettel, finom zsíros kenyérrel, sült tökkel és frissen pattogó kukoricával vártak a szervező gazdák kicsiket és nagyokat!

Igen nagy számban jöttek is a kicsik és nagyok a csodálatos őszi délutánon, nem csak azért, hogy összemérjék töklámpásaik szépségét, de a gyerekek (és az örök gyerekek) dobták, talicskával vagy anélkül gurigatták vagy csak kirakóként rakták ki a tököt. Persze volt olyan gyerek, akinek az is elég volt, hogy legurulhatott a szánkózó dombról a lemenő nap sugaraiban.

A rendezvény természetesen ingyenes volt, és egyik tökfaragó sem ment haza üres kézzel, míg a legjobb töklámpások alkotói több kategóriában is díjat kaptak. Reméljük, jövőre is hasonlóan kedvező időjárás mellett érezhetik jól magukat a kicsik és nagyok, és kapcsolódhatnak ki a családok az ősz egyik legjobb családi rendezvényén!
Köszönjük a szervezők munkáját, a sok finomságot és a felajánlott nyereményeket!

Kategória: Friss, helyi, kultúra | A közvetlen link.