TÖRÖKSZENTMIKLÓSI ÁTOK ÜL A CSAPATON…

Továbbra is Törökszentmiklós fóbiája van csapatunknak, hiszen a két törökszentmiklósi csapat elleni négy bajnoki mérkőzésen egyetlen pontot sem sikerült begyűjteni ellenük…
                  CYEB MIZSE KC – TÖRÖKSZENTMIKLÓSI SZÉKÁCS KE   24-26 (10-16)
Lajosmizse, 150 néző.          Vezette:  Nagy – Túróczy
MKC:           Erdélyi – Drabant 1, Varga J.4,  Bujdosó, Varga Z. Benke 8, Gigler 8(1/1).
Csere:          Lengyel (k)- Horváth, Bán 1, Vujasin, Gazsik, Szajbert, Takács 2.
Edző:           Avar György
Kiállítás:       6 ill. 6 perc.
7-m-es:         1/1 ill. 4/2.
Ideges, kapkodó játékkal mindkét oldalon, majd vendég gólokkal indult a mérkőzés.Nehezen találta csapatunk a játék ritmusát, kihagyott ziccerek, technikai hibák jellemezte görcsösen játszó együttesünket.ám ennek ellenére 27 percig szorosan tartottuk magunkat, de az utolsó percekben könyörtelenül kihasználta ellenfelünk a hibáinkat, s jelentős előnnyel fordulhattak.
 Szünet után nagyon feljavult csapatunk-elsősorban védekezésben- de támadó játékunk is jobb lett, így megnyílt az esély a felzárkózásra. Csapatunk 15 perc alatt mindössze egy gólt kapott, és a 47 . percben már döntetlenre állt a mérkőzés. Továbbra is uraltuk a játékot, és az 52. percben a vezetést is átvettük. Sajnos a rutinos ellenfelünk ezután összekapta magát, vissza vették a vezetést, és két góllal meg is nyerték a meccset. csapatunk ezzel nehéz helyzetbe került, hiszen már nem csak a saját kezünkben van a sorsunk.
Avar György: ismét adtunk egy félidőnyi előnyt az ellenfelünknek! A II. félidőben szépen visszajöttünk a meccsbe, de a hajrában ismét jobb volt ellenfelünk.

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?