TÚL NAGY FALAT VOLT A BALMAZÚJVÁROS…

Az elmúlt idényben még az NB-I-ben vitézkedő, s oda visszajutni szándékozó hajdúsági csapat ellen végig tisztességesen helyt állt csapatunk, s ha a végén jobban koncentrálunk, szorosabb eredményt érhettünk volna el!
                  MIZSE KC  –  BALMAZÚJVÁROSI KK  20-24 (13-14)
Lajosmizse, 100 néző.   Vezette: Bán- Haskó.
Mizse KC:       Istvanovszki- Drabant 2, Tamás 1, Benke 9(3/3), Szajbert 3,Ács,
                        Scheuring 1.
Csere:             Lengyel-(k) – Hollós 5(3/2), Bán,Szórád, Gábos, Nyitrai, Gazsik,
                        Polyák, Garajszki.
Edző:               Avar György
Kiállítás:          8 ill. 4 perc.
7-m-es:           6/5 ill. 6/4.
Az első percben a vendégek szereztek vezetést, de Benke kétszer is beköszönt, amire ők is kettővel válaszoltak. Élvezetes, változatos volt a mérkőzés melyen egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet, sőt három gólt szerezve a 12. percben 5-3- ra vezettünk. Ezután felváltva estek a gólok, de a 22. percben átvette a vezetést a balmazi csapat. A 29. percben még egyenlítettünk, de a félidő hajrája a vendégeknek sikerült jobban, így egy gólos előnyükkel zárult az I. félidő.
        Szünet után remekül folytattuk a küzdelmet, öt perc alatti három gólunkra csak eggyel tudtak válaszolni, de ezután nagyon össze kapták magukat a vendégek, hármat vágtak zsinórban, de Szajbert válaszolni tudott (40.perc:17-18). Sajnos ismét hárommal soroztak, így néggyel elhúztak. A 44.perctől az 53. percig ismét mi vettük át a játék irányítását, amit egy 3-1-es etáppal igazoltunk,
mellyel ismét nyílt  lett a mérkőzés kimenetele. Érezte ezt a vendégek spanyol edzője is, és időt kért. Sajnos ezzel sikerült megtörnie csapatunk lendületét, olyannyira, hogy egymás után három ziccert hibáztunk, amire ők két góllal válaszoltak, s visszaállították a négy gólos különbséget, ami egyben a végeredményt is jelentette.
Avar György: Egy nagyon erős csapat ellen végig partiban voltunk. Csak dicséret illeti játékosaimat azért, ahogyan a profi ellenféllel szemben küzdöttek. A továbbiakban a végjátékban a helyzetkihasználáson kell javítanunk, hogy eredményesebbek lehessünk.

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?