Újabb kettős győzelem az utánpótlás csapatainknál

A Vecsés csapata látogatott Lajosmizsére viszont a hazai fiatalok itthon tartották mind a 4 pontot.
MIZSE KC-Vecsés SE 38-25 (17-15) serdülő bajnoki mérkőzés
Vezette: Daru Péter-Medvegy Péter
MIZSE KC: Kis Dániel (k), Belusz Bálint 1, Homoki Martin 10, Péter Árpád 9, Nyitrai Benedek Soma 11, Joó Ádám 1, Makai Zoltán 5, Csere: Szentesi-Kovács Ambrus (k), Horváth József Patrik, Góg Martin, Zsiga Krisztián, Serfőző Roland 1, Szőrös Martin, Szatmári Dávid, Varga Dániel Viktor, Kun Levente. Edző: Serfőző Zsolt
Hazai szempontból jól kezdődött a mérkőzés, hiszen a 6. percben már 6-1-re vezettünk. Ez kicsit könnyelművé tette a támadás befejezéseket, hiszen bár a gólhelyzetek kialakítása könnyen ment, azonban a befejezéssel hadilábon álltunk. A félidő végére az előny két gólra olvadt.
A második félidő közepéig szintén kiegyensúlyozott mérkőzést láthattak a nézők, az utolsó tíz percben viszont kijött a tudásbeli különbség – ezt a szakaszt 10-2-re nyertük- és a végén biztosan győztünk.
Serfőző Zsolt edző: Az első félidőben magunknak tettük nehézzé a mérkőzést a sok kihagyott helyzettel, de később magunkra találtunk.
MIZSE KC-Vecsés SE KSI-ÉL-TEAM 35-30 (17-15) ifjúsági mérkőzés
Vezette: Daru Péter-Medvegy Péter
MIZSE KC: Bódog Roland (k), Sebestyén Bence 1, Nyitrai Gábor 7, Soltész Márk 6, Gajdácsi Levente 1, Veszelszki Bence 8, Nyitrai Benedek Soma 11. Csere: Kis Dániel (k), Kovács József, Joó Márk, Kővári Ádám, Staar Andor, Homoki Martin 1, Péter Árpád. Edző: Avar György
Kissé álmosan kezdett a hazai csapat, az 5. perc végén 4-2-es vendég vezetést mutatott az eredményjelző. A játék képe továbbra sem változott, a 11. percben a vendégek még mindig 9-5-re vezettek. Ettől kezdve viszont a hazaiak átvették a játék irányítását. Előbb egyenlítettek a 18. percben (10-10), majd a félidő végére 2 gólos előnyt harcoltak ki.
A második félidőben tovább nőtt a különbség, az 52. percben már 10 góllal (32-22) vezettünk. A magabiztos előny tudatában kissé pontatlanabb lett a játék, de végül így is győztesen hagytuk el a játékteret és visszavágtunk az ellenfélnek az ősszel elszenvedett vereségért.
Avar György edző: A mérkőzés elejét és a végét elrontottuk, azonban a két időszak között jól kézilabdáztunk, így meg tudtuk nyerni a mérkőzést.


Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?