Válasz Kiss Józsefnek jégkorongozás témakörben

Remélem, ezzel a viszontválasszal mindenki megnyugvásával zárul eme sok hűhó a semmiért… – a szerk.

KEDVES  KISS  JÓZSI!

Őszintén sajnálom, hogy a részemről semmi hátsó szándékot nem feltételező poénkodásom ennyire félresikerült!

Én arra próbáltam a kedves olvasó figyelmét ráirányítani, hogy mennyire fontos minden kis részlet (Még egy csapat nevének megválasztása is) egy-egy esemény szervezésében.  Nekem nagyon is tetszenek ezek a figyelemfelkeltő nevek!

Természetesen éppen úgy, mint mindenki más, (sőt maga a nevet adó sem), én sem hiszem, hogy a nevezett csapat tagjai hídrobbantók lennének, vagy pl. jegesmedvék!

A kis cikkecske erősen hiányos olyan szempontból is, hogy nem tértem ki arra, hogy több esetben iskolások és óvodások mennek ki a tó partjára szánkózni, korcsolyázni.  Minden elismerés megilleti őket ezért, hiszen a friss levegőn való mozgás alaposan átszellőzteti a tüdőt, az immunrendszerre is jótékony hatású, arról nem beszélve, hogy semmihez sem fogható élményt nyújt a korcsolyázónak, szánkózónak.

Összegezve tehát : Személy szerint én igen nagyra értékelem azt a sok munkát, szervezést, biztatást, fizikai részvételt, példamutató cselekedetet, amelyeket most is tapasztaltam Nálad!

Amint látható volt akkor is a vidám hokisokon, valamint a nézőkön, a csellengőkön, hogy mindenki nagyon élvezi az eseményeket, még akkor is, ha maga aktívan nem korcsolyázik, szánkózik, vagy hokizik.  Sokunknak már maga a sok vidám arcú, hancúrozó gyerek, az unokák öröme, a hokizók győzni akaró hajtása egy feledhetetlen élményt jelent!

Mindezekhez tiszta szívből gratulálok és ha véletlenül maradna Benned még harag, azt űzd ki Magadból, hiszen én nem ellened és nem a cselekedeteid ellen tettem, (írtam) amit tettem,

hanem a jégen való bármilyen—itt a hokizás— mozgás előnyeire próbáltam a kedves Olvasó figyelmét terelni.

Tehát eszembe sem jutott, hogy sértegessek bárkit is, különösen nem Téged!

Való igaz, hogy bármikor mentem Hozzád valamilyen támogatásért, mindig bőkezűen segítettél!

Mindezekért, így utólagosan is nyíltan megköszönve hálás vagyok és ha sértő lettem volna, azért bocsánatot kérek!

 

Egy tisztelőd : Sólyom János

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?