2024. június hónap bejegyzései

Körzetpressz 2024 július

Kategória: Friss, helyi | Körzetpressz 2024 július bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Testületi ülés 2024. 06. 26.

Vágatlanul, kommentár nélkül.

Kategória: Friss, helyi, Videó | Testületi ülés 2024. 06. 26. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Maguknak készítették a tablót a ménteleki nyolcadikosok

Idén ballagott az osztályom, a tablóra egy formabontó ötlettel álltam elő az egyik őszi szülőértekezleten. Ez az volt, hogy valósítsuk meg mi magunk, saját erőforrásokból közösen a tablót. A szülők ezt megszavazták, elkezdődött a tervezés, szervezés, témaválasztás. Viszonylag gyorsan teltek a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Friss, helyi, Iskola, Méntelek | Maguknak készítették a tablót a ménteleki nyolcadikosok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

LAJOSMIZSEI DROGRAZZIA: 9 GYANÚSÍTOTT

A nyomozást befejezve vádemelést javasol a rendőrség. Mint arról korábban beszámoltunk, a Bács-Kiskun vármegyei nyomozóknak több hónapos nyomozása ért célba. Arról szereztek korábban információt a rendőrök, hogy Lajosmizsén és a környező településeken új pszichoaktív anyagot árul egy csoport. 2023. szeptember … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Friss, helyi, rendőrségi hírek, Videó | LAJOSMIZSEI DROGRAZZIA: 9 GYANÚSÍTOTT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Melléképület és aljnövényzet égett Lajosmizsén

2024.06.19. 17:03Az egységek három gázpalackot is kihoztak. Egy mintegy húsz méteres melléképület és több száz négyzetméternyi aljnövényzet égett Lajosmizse külterületén, a Mizse tanyánál. A kecskeméti, a kiskunfélegyházi hivatásos, valamint a lajosmizsei önkormányzati és önkéntes tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Friss, helyi, Tűzoltóság | Melléképület és aljnövényzet égett Lajosmizsén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Körzetpressz 2024 június

Kategória: Friss, helyi | Körzetpressz 2024 június bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pedagógus állások Ménteleken

A MÉNTELEKI KOLPING KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA AZ ALÁBBI TERÜLETEKRE KERES PEDAGÓGUS KOLLEGÁKAT – gyógypedagógus – teljes állás – tanító – bármely műveltségi területtel – technika – óraadó – vizuális kultúra- óraadó – – kémia- óraadó – rendszergazda- részmunkaidő Pályakezdő illetve … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Álláshirdetés, Friss, helyi, Méntelek | Pedagógus állások Ménteleken bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Választási eredmények 2024

Tisztelt Olvasók! A valasztas.hu információi alapján Lajosmizsén az új polgármester FEKETE ZSOLT (Lajosmizsei Gazdakör). Az Önkormányzat képviselői:1. körzet: Basky András (Fidesz-KDNP)2. körzet: Bagó István (Közösen Lajosmizséért Egyesület)3. körzet: Bodáné Vörös Katalin (Fidesz-KDNP)4. körzet: Dr. Adonyi Lajos (Fidesz-KDNP)5. körzet: Ancsin János … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Friss, helyi, választás | Választási eredmények 2024 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ismét megújul a mesejárdánk

Közösségi összefogással, immár sokadszor újítják fel az iskola előtti mesejárdát az önkéntesek. A járda nem csak a gyerekek örömére készül, de elmondhatjuk, hogy a civil összefogással megvalósítható ügyek igazi szimbóluma is. A Közösen Lajosmizséért csapata oszlopos tagja a csapatnak, így … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Friss, helyi | Ismét megújul a mesejárdánk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Körzetpressz 2024 június

Kategória: Friss, helyi | Körzetpressz 2024 június bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva