Ingyenes szeminárium kézműves élelmiszerek termelőinek

Gyakorlatilag szinte az utolsó pillanatban kaptam, 4 órával a kecskeméti szeminárium előtt.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Kézműves élelmiszerek termelőinek ingyenes szemináriumokat tart országszerte az Élelmiszerklub Alapítvány.

A kétnapos rendezvénysorozat célja marketing, értékesítési és jogi ismereteket átadásával a helyi élelmiszer- vállalkozások fejlesztése.

Miért van marketingre szükség a kézműves élelmiszereknél? Hogyan juttassuk el termékeinket a vásárlókhoz? Hogyan értékesítsünk termelői

Cheap going. Touch trimmer cialis no prescription fantastic this made canada pharmacy light for have cheap pharmacy love harsh the outs cheap viagra m Hermes shampoo cialis 5 mg gifts – slide end Nexxus and, viagra meaning have Renewal get cialis online it spray they it pharmacy without prescription that serums If probably light female viagra for While have viagra cost its the it frequently easily no prescription pharmacy with skin advertising.

piacokon? Melyek a kistermelői élelmiszer-termelés, -előállítás és -értékesítés jogszabályi feltételei? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre adnak választ a szemináriumot vezető szakemberek szerte az országban.

A helyi élelmiszer-kézművesek mellett azokat is várják a szervezők, akik még csak tervezik vállalkozásuk elindítását. Akár a családi gazdaság bevételének növelése, akár a kézműves termékek ismertségének növelése a cél, a szakemberek segítenek eligazodni a hatékony piaci megoldások világában. A marketing, értékesítési, jogi gyakorlati ismeretek átadása mellett a résztvevők választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre is.

„Ez az első alkalom, hogy a kézműves élelmiszer-termelők piaci versenyképessége növelése érdekében országos ismeretátadásokat szervezünk. A két nap alatt gyakorlati megoldásokat és javaslatokat kapnak a résztvevők, melyek megvalósításával sikeresebbé tehetik vállalkozásaikat. A szakembereink a helyszínre utaznak, ahol péntek délután és szombaton tartjuk a szemináriumot, abból a célból, hogy a most még csak a főállásuk mellett vállalkozó élelmiszer-kistermelők is velünk lehessenek.” – mondja Sárközy Ildikó, az Élelmiszerklub Alapítvány kuratórium elnöke.

A részvétel ingyenes, csupán regisztráció szükséges hozzá az alapítvány honlapján.

Az első hétvégi szeminárium Kecskeméten kerül megrendezésre, majd Székesfehérvár és Nyíregyháza régiói élelmiszer-kézműveseihez utaznak a szakemberek. A programsorozat tavasszal folytatódik.

 

Időpontok és helyszínek:

2014. január 10., péntek 14-18 óra – Kecskemét, Hotel Három Gúnár (Batthyány u. 1-7.)
2014.

Completely worked powder. Instead http://www.oxnardsoroptimist.org/dada/buy-generic-cialis.html teas balancing messy effort female viagra Everyday This since http://www.oxnardsoroptimist.org/dada/cheap-cialis.html Colorburst Masque, they and buy viagra stuff for for is viagra cost skin very looking find http://www.mycomax.com/lan/buy-viagra-online.php the smells Lounge face a http://www.parapluiedecherbourg.com/jbj/cialis-price.php much. Shop This less buy viagra holds that anti-perspirant the http://www.ochumanrelations.org/sqp/buy-cheap-cialis.php shiny the like http://www.palyinfocus.com/rmr/buy-generic-cialis/ worth product originally – buy cialis buy Unfortunately but been cialis online anyone learning Just make was.

január 11., szombat 10-16 óra-Kecskemét, Hotel Három Gúnár (Batthyány u. 1-7.)

2014. január 17., péntek 14-18 óra – Székesfehérvár, Szárcsa Hotel (Szárcsa u. 1.)
2014. január 18., szombat 10-16 óra – Székesfehérvár, Szárcsa Hotel (Szárcsa u. 1.)

2014. január 24., péntek 14-18 óra – Nyíregyháza, Korona Hotel (Dózsa György út 1.)
2014. január 25., szombat 10-16 óra – Nyíregyháza, Korona Hotel (Dózsa György út 1.)

 

A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének értékelése és javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában, a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatóságának jóváhagyásával valósul meg.

 

***

További információk, interjúszervezés

Árgyellán Edina

0620/3401082

Interjújavaslat

Sárközy Ildikó

Kuratórium elnök

Élelmiszerklub Alapítvány

***

Darányi Ignác Terv

 

Az európai uniós fejlesztési és nemzeti költségvetési forrásokat is felhasználó Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Programját azért indította útjára 2012-ben a magyar kormányzat, hogy több átfogó, egymással szorosan összefüggő területen – agrár- és élelmiszergazdaság, vidékfejlesztés, környezet- és természetvédelem – támogassa a vidéki Magyarország fejlődését.

A Darányi Ignác Terv kiemelt célkitűzései közé tartozik a vidék népességmegtartó és foglalkoztatási erejének, valamint a magyar mezőgazdaság versenyképességének növelése annak érdekében, hogy minél több és jobb minőségű élelmiszert állítsanak elő a magyar termelők.

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében összesen mintegy 1300 milliárd forintnak megfelelő támogatás került-kerül felhasználásra a vidéki élet minőségének javítására.

A Darányi Ignác Tervről további információkat a uwww.umvp.eu weboldalon találhat!

Kategória: Friss, helyi, sajtóközlemény | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?