AZ ÓZDI KC IS A LEGYŐZŐTTEK KÖZÖTT …

NB-I/B-s kézilabda mérkőzés:
           PRIMAVERA MIZSE KC – ÓZDI KC   38-31(17-11)
Lajosmizse, 200 néző.         Vezette: Asztalos-Bárkányi.
PMKC:       Erdélyi – Drabant 8, Varga J. 4, Bujdosó 8, Benke 7, Farkas 1, Varga Z. 4.
Csere:        Lengyel (k)- Bak, Bán 4, Vujasin, L-Kovács, Takács 3(3/3), Szórád, Szajbert, Szemán.
Edző:         Tóth Edmond
KIállítás:     10 ill. 14 perc.
7-m-es:       5/4 ill. 4/4.
Régi nagy riválisát,az Ózdi KC-t fogadta csapatunk, akik tartalékosan érkeztek meg a mérkőzésre, de így is rendkívül veszélyes, rutinos ellenfélnek számítottak, amit bizonyítottak is.Lüktető iramban de sok hibával indult a mérkőzés,felváltva vezettek a csapatok.Így ment ez 11 percig (5-5), amikor is sikerült ritmust váltani, s a következő 11 percben állva hagytuk ellenfelünket, 9-2-es szériát produkálva. A félidő hajrája ismét kiegyenlítettebb lett, de így is megnyugtató, 17-11-es előnnyel tértünk pihenőre.
    Szünet után egy sokkal elszántabb vendég csapat jött ki, akik nagy erőfeszítéseket téve fokozatosan visszajöttek a mérkőzésbe,hiszen a 47. percben már csak kettő volt közte egy vendég büntetőt követően. Szerencsére Bujdosóék nem remegtek meg, s a 49. perctől hét perc alatt eldöntötték a mérkőzést egy 7-1-es sorozattal. A hajrá ismét kiegyenlítettebb lett, de az indulatoktól sem mentes mérkőzést biztosan nyertük 38-31-re.
      Tóth Edmond: Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk, de szerencsére ellenfelünk tartalékosan érkezett meg, így így a vártnál könnyebb dolgunk volt a látványos, sok gólos mérkőzésen.
Junior mérkőzés: Ezúttal fiataljaink halványabb teljesítménnyel rukkoltak ki, aminek törvényszerű vereség lett a következménye!
              PMKC-ÓKC 26-32(15-14)
               LD: Szajbert 10, Gazsik 8.

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?