IDEGTÉPŐ, GIGÁSZI CSATÁBAN EGY GÓLOS VERESÉG…

A mérkőzés felvezetését Tóth Edmond edző búcsúztatása jelentette, aki az NB-I-es Eger edzője lett. Távozása nagy érvágás csapatunknak, hiszen vezetése alatt érte el csapatunk az eddigi legjobb eredményét, az előző bajnokságban megszerzett 4.helyezésével. Nem lesz egyszerű a pótlása.  Csapatunk új edzője, egyelőre a bajnokság végéig Erdélyi László lesz, aki játékos-edzőként fogja irányítani a fiúkat!
_MG_0066 _MG_0067 _MG_0070 _MG_0071 _MG_0073
            CYEB-MIZSE KC – ÓAM-ÓZDI KC  38-39 ( 17-19 )
Lajosmizse, 200 néző.       Vezette: Nagy – Túróczy.
MKC:            Lengyel – Drabant 5, Varga J. 5, Bujdosó 5, Benke 4, Varga Z., Gigler 6(4/3).
Csere:           Erdélyi (k) – Horváth 3, Bán 5, Vujasin, L-Kovács, Bak, Szórád, Szajbert,
                     Takács 5,(5/4).
Edző:            Erdélyi László
Kiállítás:        16 ill. 18 perc.
7-m-es:          9/7  ill. 8/8.
Úgy tűnik, hogy nyomot hagyott a csapaton a múlt heti “kavalkád”, hiszen a számos NB-I-es és idegenlégióssal felálló, esélyesebb ózdi csapat állva hagyott bennünket, hiszen a 12. percben már 8-3-ra vezettek. Az időkérésünk sem sokat segített, hiszen tovább növelték előnyüket (20.perc:8-14.) szerencsére nem adtuk föl,kezdtünk ébredezni a letargiából, s megkezdtük a felzárkózást! A félidő hajrájára már csak egy gól volt a vendégek előnye, de a végén még találtak egyet, így két gólos hátránnyal tértünk pihenőre.
  Sajnos a szünet után ismét az ózdiak kezdtek jobban, újra elhúztak (35.perc:19-24).
Mindent kezdhettünk elölről, és csapatunk erejét jelzi, hogy ekkora lelki teherrel is a 48.percre egyenlíteni tudtunk a mérkőzés folyamán először (30-30). De még sok volt hátra, és a “hosszabb cserepaddal” rendelkező ózdiak ismét megugrottak három góllal, sőt az 57. percben már 33-37 volt az állás. Csapatunk egy 5-2-es hajrát kivágva még fölzárkózott ismét egy gólra, de óriási izgalmak közepette véget ért a mérkőzés, nem sikerült a bravúr, egy góllal kikaptunk!
Erdélyi László:    Sajnálatos vereséget szenvedtünk egy remek napot kifogó,erősebb kerettel                                     rendelkező Ózd ellen!Rosszul kezdtünk, ezért egész mérkőzésen futottunk az eredmény után. Csapatunk egységét és tartását mutatja, hogy többször is fel tudtunk állni, s így  a végén csak minimális vereséget szenvedtünk.
Junior mérkőzés:  Gólparádét eredményezett az összecsapás, melyen csapatunk öt gólos vereséget szenvedett:
                                 CYEB MIZSE KC – ÓAM ÓZDI KC   40-45(16-22)
Kitűnt:  Nyitrai G. 10, Nagy Sz. 9, Feró 9.

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?