Kecskeméti győzelem a megyei rangadón

Nagy érdeklődés előzte meg ezúttal is a megyei kézilabda rangadót, amelyen az esélyesebb kecskeméti csapat győzött.

Mizse KC – KTE-automatika.hu 18-22 (8-12)

Lajosmizse, 200 néző.     Vezette: Nagy- Túróczi.

Mizse KC:     Lengyel – Drabant 1,(1/0)  Scheuring 4, Benke 5 (3/1), Hollós 3(1/0), Ács, Bán 3.

Csere:            Vikor(k),- Takács 1(2/1), Gábos, Kuli, Harkai, Szórád, Polyák 1, Nyitrai G., Nyitrai S.

Edző:             Avar György

Kiállíttás:      8 ill. 4 perc.

7-m-es:          7/3 ill. 3/3

Tapogatózó játékkal kezdődött a mérkőzés, ahol mindkét csapat feltűnően sokat hibázott.  A mizseiek nyugodtak meg előbb, és két gólos előnyre tettek szert, de hamarosan egyenlítettek a vendégek. A 12. percig kiegyenlített volt a játék, ettől kezdve azonban a vendégek akarata érvényesült. Nagyobb sebességre kapcsoltak, Benkéék pedig rengeteget hibáztak. Büntetők, tiszta ziccerek maradtak ki, így nem csoda, hogy négy gólos előnnyel zárták a félidőt a vendégek.

Szünet után ismét hazai góllal folytatódott a játék,úgy tűnt, hogy sikerül felzárkózni, de Zaklajda kapus ebben az időszakban újabb két büntetőt hárított. Ezzel megúszta vendég csapat a kritikus időszakot, és ismét átvették a játék irányítását. A félidő derekáig négy gólt lőttek zsinórba, s ezzel gyakorlatilag el is döntötték a mérkőzést. Ettől kezdve ismét kiegyenlített lett a játék. de az 50. percig tartották a kecskemétiek a megszerzett előnyüket.

Az utolsó tíz percben elkeseredett hajrát nyitottak  a hazaiak, de mivel ismét jöttek a kihagyott ziccerek, csak szépítésre futotta, így megérdemelt győzelmet arattak  Zaklajda vezérletével az egységesebb, kevesebbet hibázó vendégek.

Avar György: Rendkívül mérges vagyok, mert saját magunkat vertük meg, csak magunkat okolhatjuk a vereségért. Gratulálok edző kollégámnak, megérdemelték a győzelmet.

 

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?