Kritikán aluli a hókotrás, de a járdákat le kell takarítani

Ezen a télen ez az első igazán komoly havazás, ami még korántsem ért véget.

Az önkormányzat kérésének megfelelően ezúton felhívnám a lakosság figyelmét, hogy a járdákat, vagy járda híján a kerítés és az úttest közötti részt a hótól meg kell tisztítani, és a síkosság mentesítésről gondoskodni kell a tulajdonosoknak, mert ez nem a közmunkások feladata.

A lakosság kérésére viszont nyilvánosan is felhívnám az önkormányzat figyelmét, hogy ha azért csináltatták így meg a hókotrást, hogy legközelebb senki ne kívánjon hókotrót, akkor nem biztos, hogy jó ötlet volt. Elvileg ezt is kellene ellenőrizni, nem csak a lakosságot, hogy a járdák tiszták-e!

A képek szerda dél körül készültek Klábertelepen, egy olvasónk által, de hasonló elrettentő fotót készíthetnénk akár a Kálmán Imre közben is, vagy bármelyik burkolatlan úton. Természetesen gépjárműadót az itt élők is ugyanúgy fizetnek.

Panaszunk nem lehet, jött a hókotró, csak köszönet nincs benne, mert az utat is csak rongálta inkább. Bár azok után, hogy a legutóbbi havazáskor reggel az ovi előtt az egyirányú utcába szembe jött be, és a gyereküket hozó szülők tolatgathattak, mert a KRESZ-t sem ismeri, ez igazán semmiség.

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?