Lezárt akta: Ököllel ütötték

“Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
Vádemelést javasolnak a Bács-Kiskun megyei rendőrök azzal a két férfival szemben, akik megvertek egy hazafelé sétáló férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2014. augusztus 2-án 23 óra 35 perckor arról, hogy egy férfit Lajosmizsén, a Deák Ferenc utcában előzetes szóváltást követően ismeretlen tettesek megvertek.

 

A lajosmizsei rendőrök azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását. Az adatgyűjtések eredményeképpen 7 órán belül beazonosították és elfogták a bántalmazással megalapozottan gyanúsítható S. R. 47 éves és S. M. 28 éves lajosmizsei lakosokat. A sértett a tettlegesség következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya – szabadlábon hagyásuk mellett – életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a páros ellen.

 

A nyomozást a rendőrség 2015. február 27-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldi meg.”

 

Azért pár apróságot kiemelnék. 2014 aug. 2-án történt, az éjszaka közepén az eset,  a tetteseket másnap reggel már el is fogták a rendőrök. Hét, azaz 7 órán belül. Gratulálok! Aztán miután mindenki megvolt (tettesek, sértett, stb.) hét, azaz 7 HÓNAPON belül le is zárták az ügyet.

Kategória: Friss, helyi, rendőrségi hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?