“A hozzászólás szabadsága!” – kósza emlék csupán

Tájékoztatjuk a kedves olvasókat, hogy ha helyi témákat szeretnének kommentálni, azt itt továbbra is megtehetik (bár előzetesen szűrve, moderálva).

A lajosmizselap.hu oldalon a tulajdonos (legalábbis nem én) megszüntette a hozzászólás lehetőségét, és az eddig született hozzászólások megtekinthetőségét is! Ez által a szlogenjük: “A hozzászólás szabadsága!” értelmét vesztette, hiszen nem csak a szabadsága korlátozódott, de a léte szűnt meg!

Erről – mint az utóbbi fél év cikkeinek a túlnyomó többségét ellenszolgáltatás nélkül, társadalmi munkában jegyző szerzőt – nem tájékoztattak. Tegnap késő este még tudtam írni hozzászólást.

Ezt a döntést tehát nem én hoztam, tájékoztatást nem kaptam, vele egyet nem értek.

Egyetlen dolgot tudok tenni: itt biztosítom a hozzászólás lehetőségét, önzetlenül szolgálva a közösséget. Honlapunkon a hozzászólók egy e-mail címet és egy (bece)nevet kell megadjanak, ha az engedélyezve van, utána a későbbi hozzászólások már azonnal megjelennek. Az e-mail cím természetesen nem jelenik meg.

Ezúton is üdvözöljük a lajosmizselap.hu tulajdonosát, hogy ismét úgy érzi, hogy nekilát írni! Sok sikert!

Bréking nyúz: “A későbbiekben visszaállítjuk majd a HOZZÁSZÓLÁSI lehetőséget, de nem most, hanem ha majd letisztul az olvasótábor. Aki köpködőbe akar járni, az járjon köpködőbe, hálistennek arra van jelenleg médiafelület a városban:) A visszaállítás után regisztráltan lehet majd hozzászólni.”

Köszönjük a köpködő megtisztelő jelzőt, szerencsére moderáció van, köpködés nincs.

Kategória: Friss | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?