Ballagásra hívták – szemetelni ment

Egy hétig sem tudott tiszta maradni az erdő széle, máris valaki úgy érezte, hogy a kukája tartalma ott jobb helyen van.

A szemét között néhány családi fotót sikerült találni, egy ballagási meghívót Keserű Máté ballagására és az azt követő vacsorára, sok-sok használt pelenkát, némi konyhai hulladékot, egy kitöltetlen gyermekétkeztetési nyilatkozatot és egy terhességi teszt csomagolását, így meglehet, hogy a szemét jogos tulajdonosa ismét anyai örömök elé néz.

Nagyon örülnénk, ha a hétfőn kitakarított útszakaszt a szemét jogos tulajdonosa vagy az önkormányzat munkatársai visszaállítanák a tiszta állapotába! ha bárki érdemi információval tud szolgálni a szemétlerakó személyazonosságáról, kérjük értesítsen minket vagy a hatóságokat!

Korábban hiába kértek kamerát a környékbeli ingatlantulajdonosok, az önkormányzat megtagadta, ennek egyenes következménye, hogy szinte zavartalanul folyik az illegális szemetelés, a falopás, a terménylopás a környéken. Jó lenne, ha az önkormányzat határozottabban lépne fel végre ezekkel szemben, és a szabálysértést közérdekű munkára váltók feladata is képezne némi visszatartó erőt!

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.