BALSZERENCSÉS IDÉNY NYITÓ NYÍRBÁTORBAN!

Elstartolt a 26 fordulóból álló,2015/16. évi NB-I/B-s bajnokság.Csapatunk a sorsolás szeszélye folytán igen nehéznek ígérkező mérkőzésen debütált,az újonc Nyírbátor otthonába látogatott, ahol sajnos vereséget szenvedett!
                      VKK NYÍRBÁTOR – CYEB MIZSE KC 25-24(10-10)
Nyírbátor, 200 néző.        Vezette: Nagy – Túróczy.
MKC:           Erdélyi- Drabant 5, Varga J. 4, Bujdosó 3, Benke 2, Gigler 5, Varga Z, 1.
Csere:          Lengyel (k)- Takács 1(2/1), Zöldy 1, Bán 1, Szórád 1, Vujasin, Lagzi-kovács, Szajbert,                     Feró.
Edző:           Tóth Edmond
Kiállítás:       8 ill. 10 perc
7-m -es:        3/1 ill. 2/1.
Rendkívül idegesen kezdett mindkét csapat, sok hibával, pontatlanul játszottak, ill. mindkét oldalon remekeltek a kapusok! a kezdeti botladozás után a frissebb hazai csapat kapott lábra, s 4-1 re elhúztak.Szerencsére észbe kaptunk, és egy 4-1-es sorozattal egyenlítettünk. Ettől kezdve fej fej mellett haladtak a csapatok, és döntetlen állással tértek pihenőre a játékosok.
        A II. félidő is hasonló forgatókönyv szerint alakult, de a félidő közepére a hazaiak elhúztak három góllal(18-15). Nem adtuk föl ,bele erősítettünk, és a 48.percben a vezetést is átvettük(19-20)!
A hazaiak sem hagyták annyiban,  és gyors három góllal jelezték győzelmi óhajukat.Erre a válaszunk szintén három gól volt,így az 55. percben ismét vezettünk egy góllal(22-23). Sajnos azonban a véghajrá  a hazaiaké volt, akik a szerencsével sem álltak hadilábon,így 3-1-re nyerték az utolsó öt percet Kőrizs kapus vezérletével, aki a mezőny legjobbja volt, így kiharcolták a minimális győzelmet!
Tóth Edmond:    Most kereshetném vereségünk okait a külső körülményekben, de nem teszem, mivel csapatunk nem hozta az elvárt teljesítményt ezen az estén,így nem tudtunk nyerni! Sajnos néhány meghatározó játékosom formán kívül van, és ezt nem bírja el csapatunk!
Junior mérkőzés:   VKK NYírbátor – Cyeb Mizse KC 26-26(12-17)

Csapatunk biztos győzelmet engedett ki a kezéből, a hazaiak az utolsó pillanatban egyenlítettek!     Kitűnt: Feró 10, Nyitrai 9.

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?