Ceglédi KKSE – Mizse KC 36-26 (17-14)

Ceglédi KKSE  –  Mizse KC   36-26 (17-14)

Cegléd,  500 néző.    Vezette:  Budai-Bock – Wenzel.
Mizse KC:         Csernyik – Horváth 1, Kiss 4, Bujdosó 3, Keresztes 2, Vancsics 5(2/2), Bán1.
Csere:               Lengyel (k), Zaklajda (k), – Petrik-Varga 6, Laurinyecz1, Benke 2, Szajbert, Tóth, Scheuring, Zsolnai 1.
Edző:                Jakab László
Kiállítás:           6 ill. 6 perc.
7-m-es:            1/1 ill.  2/2.
Az őszi lajosmizsei vereségért való visszavágás fűtötte a hazai csapatot, ennek megfelelően kezdtek, óriási iramot diktálva, állva hagyták a vendégeket. A kezdeti roham  5-1-es hazai vezetés után alább hagyott, kiegyenlítettebb lett a játék, 6-4-re feljöttek a vendégek, de továbbra is a hazai akarat érvényesült markánsan, és a 21. perce már 14-8-at mutatott az eredményjelző. A következő hét percre elcsendesült a hazai publikum, hiszen egy 0-5 -ös szériával 14-13-ra alakult az eredmény,de a félidő hajrája a ceglédieknek sikerült jobban, így három gólos előnyre tettek szert.
A II. félidőben is folytatódott a lüktető játék, Bujdosóék két gyors góllal nyitottak, így ismét minimalizálódott a hazai előny. Még egy gólváltás következett, és semmi előzménye, jele,nem volt a  mizsei játékban a következő tíz perc rémálmának: a ceglédiek állva hagyták a vendégeket, és elképesztő, 12-1-es sorozatot produkálva mindent eldöntöttek. A hátralévő negyedórai játékot hiába nyerte meg a vendég mizsei csapat 8-6-ra, ez már a lényegen nem változtatott.
Jakab László:  Nem találok szavakat, mert amit nagy küzdelemben 35 perc alatt felépítettünk, azt tíz perc alatt leromboltuk. Gratulálok a ceglédi csapatnak!

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.