Debrecenben maradtak a pontok…

Meglepetésre készült a Mizse KC csapata, de sajnos sérülés miatt három játékosát is nélkülöznie kellett Avar György edzőnek, így elmaradt a pontszerzés…

 

DEAC NK KFT – MIZSE KC 32-28(13-16)

 

Debrecen, 350 néző, vezette: Natkai – Szalay

Mizse KC:   Koncz (k) – Drabant, Scheuring 4, Benke 11, Tokai, Bán 4, Vancsics 6(3/2)

Csere:          Mátrai (k), Lengyel (k) – Imregi 1, Szórád, Polyák, Zsolnai 1, Szajbert, Kollonay

Edző:            Avar György

Kiállítás:       4 perc ill. 10 perc

7m-es:          3/3 ill. 3/2

 

Álomszerűen kezdett a mizsei csapat, hiszen állva hagyta a meglepődött hazai csapatot (6.perc: 1-6). Ezután kezdetek a debreceniek ébredezni (zsinórban 3 gól), de hosszú percekig felváltva estek a gólok, így tartották két gólos előnyüket Benkéék, sőt a félidő végére eggyel növeli is tudták azt. Szünet után azonban nagyot változott a játékképe, a hazaiak szárnyra kaptak, a vendégek meg hibát-hibára halmoztak, így a 40. percben már 4 gólos volt a hazaiak előnye (25-21). A hátralévő 20 percben azonban csak kiegyenlíteni tudták a mizsei fiúk a játék képét, a hazaiak biztosan tartották az előnyüket, taktikus, és olykor szerencsés játékkal bebiztosították győzelmüket.

 

Avar György: Kiváló első félidő után rosszul kezdtük a másodikat. Az elhibázott ziccerek miatt megtört a lendületünk, a hazaiak fordítani tudtak, s végül biztosan nyerték a mérkőzést.

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.