DÖNTETLEN A DEBRECEN ELLENI CSATA…

A mérkőzés előtt győzelemben bíztunk, voltak pillanatok a meccs alatt, amikor alá írtuk volna az “X”-et, a végén viszont ajándékoztunk egy pontot, a nagyon erős debreceni csapatnak!

                              MIZSE KC  –  DEAC NK KFT  27-27(18-17)
Lajosmizse, 200 néző.         Vezette: Hargitai- Markó.
Mizse KC:    Lengyel – Drabant 1,Tamás 1, Hollós 10(4/4), Benke 2(2/1),Bán 4,Ács 3.
Csere:          Istvanovszki (k)- Podoba (k)-  Takács 2(1/1), Scheuring 4, Gábos,
                     Szajbert, Szórád, Almási, Gazsik.
Edző:            Avar György
Kiállítás.       12 perc ill. 12 perc.
7-m-es:        7/6 ill. 8/7.
Az utolsó, december 16-i fordulóból előre hozott mérkőzésen fogadtuk az újonc debreceni csapatot, amely még sok csapat orra alá fog borsot törni!
Nagy rohanással kezdődött a mérkőzés, hiszen a 6. percben már kilenc gólt lőttek a csapatok. Ekkor 5-4-re vezettünk, de a következő 6 percben a vendégekhez került a karmesteri pálca, s négy gólt lőve , 8-5-re átvették a vezetést. A 12. percben Hollós találatával sikerült kizökkenteni a szárnyaló vendégeket, de a három gólos előnyüket tartani tudták a 17. percig.
Kezdett felébredni csapatunk, jót tett a kapuscsere is, feljavult  a védekezés is, de ez egészen a 27. percig csak a hátrány tartásához volt elegendő.
A félidő hajrájában azonban fáradni látszott az ellenfél, csapatunk pedig új erőre kapott, és négy gólt lőve, szünetre megfordította az állást, 18-17-re vezettünk.
                     Szünet után három percig nem esett gól, majd a vendégek kétszer is egyenlítettek, de a 47. percre három gólos előnyt csikartunk ki (24-21). Sajnos a következő percekben ismét a debreceniek domináltak, és az 53. percben ismét egyenlítettek. A véghajrában elkeseredett küzdelem folyt  a pályán,-olykor elemi hibákat elkövetve- mindkét csapat próbálta kicsikarni a győzelmet. A hajdúságiak röviddel a vége előtt egyenlítettek, de a hátralévő másodpercekben már nem tudott csapatunk gólt szerezni, így maradt a döntetlen a vendégek nagy örömére.
Avar György: Csalódottak vagyunk a vesztett pont miatt! A mérkőzés összképe alapján teljesen reális a döntetlen, de 25 mp-el a vége előtt nálunk volt a győzelem lehetősége, mellyel nem tudtunk élni. Ennyire nem lehetünk rutintalanok!

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?