DÖNTETLEN A MEGYEI RANGADÓN…

 Nagy érdeklődés mellett, a szokásokhoz híven izgalmas, indulatoktól sem mentes rangadót játszott a két “szomszédvár” csapata,amely igazságos döntetlennel zárult.
           CYEB MIZSE KC – KTE- KISOKOS   27-27 (19-13 )
Lajosmizse, 300 néző.        Vezette: Andorka – Hucker.
MKC:        Lengyel – Drabant 4, Varga J. 10, Bujdosó 4, Benke 3, Gigler 2, Varga Z. 1.
Csere:       Erdélyi (k), Rizinger (k) – Takács 2(3/2), Bak 1, Bán, Vujasin, Lagzi-Kovács, Szórád,
                 Szajbert.
Edző:        Tóth Edmond
Kiállítás:    10 perc ill. 4 perc.
7-m-es:      3/2 ill. 4/4.
A vendég KTE kezdett jobban a mérkőzés elején,3-1-re, majd a 11. percben 5-4-re vezettek, mint kiderült, a mérkőzésen utoljára.Ezután átvette a hazai csapat a vezetést, és elsősorban kitűnő védekezésének köszönhetően fokozatosan elhúzott, és a félidő végére biztosnak tűnő előnyre tett szert, hat gólos előnnyel fordulhattak.
     Szünet után kiegyenlítettebb lett a játék, a vendégek feljavultak, s érezni lehetett, hogy még koránt sem lefutott a mérkőzés.Csapatunk a 42. percig tartotta ugyan a hat gólos előnyt, de látszott, hogy egyre inkább fáradunk, s ez elsősorban támadásban mutatkozott meg. Fokozatosan jöttek fel a vendégek,s az 55. percben már csak két gólos volt az előnyünk.Sajnos az utolsó öt perc a kecskemétieké volt,így ki is egyenlítettek az 58. percben.A véghajrában még mindkét csapatnak voltak lehetőségei, de az eredmény nem változott.A mérkőzés utolsó másodperceire drámaira fokozódott a hangulat, hiszen a győztes gólért támadó vendégektől támadó faultért elvették a labdát, a mieink pedig időn túli hétméterest csikartak ki.A dráma ekkor csúcsosodott ki igazán, hiszen a Takács által elvégzett büntetőt Zaklajda bravúrosan védett, így ott örömtánc, nálunk szomorúság lett a főszereplő, az eredményjelzőn pedig maradt az igazságosnak mondható döntetlen!
Tóth Edmond:  Ahogy számoltunk vele, igazi rangadót vívtak a csapatok! A Kecskemét kezdett jobban, de 10 perc elteltével átvettük az irányítást, s nagyszerű produkciót nyújtottunk a szünetig.
A második félidőben feljavultak a vendégek, mi pedig fokozatosan elfáradtunk, így rossz döntéseket hoztunk a végjátékban, így  ellenfelünk egyenlíteni tudott! Sajnos a legvégén nem tudtuk feltenni a pontot az i-re, így meg kellett elégednünk az egy ponttal, ami igazságosnak tűnik!
Junior mérkőzés:      CYEB MIZSE KC – KTE- KISOKOS 25-30(11-15)
                               Kitűnt:   Feró 5,Nyitrai 5.
                              A mérkőzésen sajnálatos sérülést szenvedő kecskeméti játékosnak gyógyulást kívánunk!

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?