DÖNTETLEN A TAVASZI IDÉNNYITÓN

NB-I-B-s férfi kézilabda:
        PRIMAVERA MIZSE KC  – BÉKÉSI FKC      26-26(15-13)
Lajosmizse, 200 néző.                      Vezette:Halász-Tarnavölgyi.
PMKC:         Lengyel,- Drabant 2, Feró 1, Bujdosó 3, Benke 5, Farkas 4, Varga Z. 1.
Csere:          Erdélyi (k) – Takács 7(4/3), Bán 2, Vujasin , Bak , Lagzi-Kovács , Szórád ,
                      Szemán , Szajbert 1.
Edző:            Tóth Edmond
Kiállítás:       10 ill. 14 perc.
7-m-es:         4/3 ill. 5/4.
Rossz előjelekkel készülődött csapatunk az idénnyitó mérkőzésre, hiszen a továbbra is sérült lövőnk, Varga J. mellett Gigler is hiányzik, akit a héten az NB-I-es Cegléd váratlanul leigazolt!
Vendég találattal indult a mérkőzés, de az egyenlítés után 4-1-re elhúztunk.Ebben az időszakban jól is játszottunk, a félidő derekán már öt góllal is vezettünk, de a vendég csapat két gólra felzárkózott a félidő végére.
    Szünet után csapatunk tartotta a 2-3 gólos előnyét, de a de a békésiek szívósan küzdöttek, minek következtében az 52. percben  is egyenlítettek. Izgalmasan alakult az utolsó 8 perc: sikerült újra két góllal elhúzni, de fáradni látszó csapatunk hibáit kihasználva egyenlítettek a vendégek.Az utolsó pillanatokban még időntúli szabaddobáshoz jutottunk, de nem sikerült a gólszerzés, így maradt az igazságosnak mondható döntetlen!
Tóth Edmond:  Rövid, de gondoktól sem mentes felkészülés után derült égből villámcsapásként ért bennünket Gigler váratlan Ceglédre történő igazolása.. Ilyen előzmények után nem éppen rózsás hangulatban kellett játszani csapatomnak. A fiúk azonban ismét nagyot harcoltak s kis szerencsével a győzelmet is megszerezhettük volna!
Junior mérkőzés: az éllovas békési alakulat magabiztos győzelmet aratott csapatunk felett:
         PMKC-Békési FKC 17-38(9-14)

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?