DÖNTETLEN NYÍREGYHÁZÁN….

Nagy küzdelemben, sok hibával tarkított mérkőzésen, talán igazságos döntetlen született Nyíregyházán:

 

NYÍREGYHÁZI SN KFT  –  MIZSE KC   26 – 26 ( 14 -11 )

Nyíregyháza, 180 néző.         Vezette: Bátori – Szécsi Lantos.

 

Mizse KC:       Koncz – Imregi 2, Tokai 1, Benke 10 (3/3), Hollós, Vancsics 4(1/0), Bán 3.

Csere:             Mátrai (k) , Lengyel (k) ,  Drabant, Csergő, Csapi, Polyák 3, Takács, Scheuring 2,

Zsolnai 1,

Edző:              Dr. Serfőző Zsolt

Kiállítás:         20 perc ill. 10 perc.

7-m-es:          3/3 ill. 4/3.

 

Remekül kezdett a vendég mizsei csapat a hazaiak nagy megrőkönyödésére, hiszen a 4. percben már 0-3 állt az eredményjelzőn! Sajnos ekkor homokszem került a mizsei gépezetbe, zsinórban öt támadást hibáztak el, amit a hazaiak könyörtelenül kontra gólokkal büntetettek, 5-3-ra átvették a vezetést. Ezután kétszer is egyenlített a Mizse, de ismét hazai percek következtek: 22. perc. 9-6.

Az elkövetkező időszakban a vendégcsapat csak futott az eredmény után, a 28. percben már14-9-re vezettek a hazaiak. Szerencsére a félidő hajrájában két gólt szerezve csökkenteni a különbséget.

Szünet után ismét a jobbik arcát mutatta a mizsei csapat, hiszen a 38. percre már 16-18 –at jelzetta tábla! Ekkor a hazaiaknál  „megszólalt a vészcsengő”, és hét perc alatt négyet vágtak a mizsei kapuba.

Hektikussá vált a mérkőzés ebben az időszakban, mivel Benkéék rendre egyenlítettek, de a vezetést nem tudták átvenni.   Az 55. percben 23-23-as állásnál indult a véghajrá a csapatok részéről, a nyírségiek 25-23-ra megugrottak, de rövidesen újra egál lett az eredmény, és még két perc volt hátra.

Óriási küzdelem volt a pályán, a hazaiak büntetőt harcoltak ki, amit értékesítettek, így ismét náluk volt az előny. Az ellentámadásban utolsó erőtartalékait mozgósítva az egyenlítésért támadott a Mizse, de a hazaiak ziccerben szabálytalankodtak Hollóssal szemben, így büntető következett!

Benkének helyén volt a szíve, így sikerült az egyenlítés! A hazai mester azonnal időt kért, hiszen még hét másodpercük maradt az egyenlítésre. Kapusukat is lehozva, emberhátrányban támadhattak a hazaiak de lövésükbe sikerült Mátrainak belenyúlnia, és az összeszedett labdát még az üres kapura lőtte, de egyrészt mellé ment a gyors lövés, másrészt még a kapuelőtér fölött volt a labda, amikor lejárt a játékidő, így maradt a döntetlen!

 

Serfőző Zsolt: nagyon örülünk az egy pontnak, de a végelszámolásnál fog eldőlni, hogy szereztünk, vagy vesztettünk egy pontot!

 

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.